انقلاب فناوری واقعیت افزوده بعد از پروژهی شکست خوردهی گوگل با نام گوگل گلس بالاخره در حال رخ دادن است. اگر چه این روزها همه منتظر ارائهی رسمی عینک واقعیت افزوده/واقعیت مجازی اپل هستند، اما این شیائومی است که ابتکار عمل را به دست گرفته و اولین محصول جالب خود در این حوزه را با نام Mijia Glasses Camera روانهی بازارها کرده است.
در این عینکهای هوشمند ظاهر یک عینک معمولی با فناوریهای پیشرفته ترکیب شده است. با بررسی ظاهر محصول جدید شیائومی متوجه خواهید شد که این شرکت تلاش زیادی برای حفظ شکل و شمایل عینکهای معمولی نداشته و در عوض تمام توان خود را روی پیشرفته بودن متمرکز کردن است.
جدای از ظاهر محصول شیائومی که شبیه عینک استفاده شده در فیلم Robocop است، وزن آن 100 گرم است که زیاد به نظر نمیرسد (البته زمانی که از یک بسته شکلات صحبت میکنید!). اما زمانی که عینک را به چشم میزنید خواهید دید که تحمل این وزن به ظاهر سبک آن چنان هم که فکر میکردید راحت نیست.
مشخصات سختافزاری عینک Mijia
در سمت چپ عینک دو دوربین تعبیه شده؛ یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و یک دوربین 8 مگاپیکسلی پریسکوپ تله فوتو. دوربین دوم از زوم اپتیکال 5 برابر و زوم دیجیتال 15 برابر بهره میبرد. ضمن این که مجهز به لرزشگیر اپتیکال تصویر هم بوده و از دیافراگم f/3.4 هم استفاده میکند.
در سمت راست عینک هم خبرهایی هست! یک صفحهنمایش MicroLED ساخته شده توسط سونی با میزان روشنایی 3000 نیت و همچنین تراکم پیکسل خارقالعاده 3281 پیکسل در هر اینچ شما را شگفت زده خواهد کرد. شیائومی برای نمایش این پیکسلها و همچنین ضبط ویدئوی با وضوح بالا توسط دوربینهای دوگانهی عینک نیازمند پردازندهای قوی است و به همین خاطر چیپ اسنپدراگن 8 را انتخاب کرده است.
حافظه RAM دستگاه 3 گیگابایت و ظرفیت ذخیرهسازی داخلی آن 32 گیگابایت است. چیپ وایفای دوگانه، بلوتوث نسخه 5 و یک باتری 1020 میلیآمپری با پشتیانی از شارژ مغناطیسی 10 واتی از دیگر مشخصات این محصول هستند. شیائومی میگوید شارژ صفر تا 80 درصد عینک تنها در 30 دقیقه امکان پذیر است. یک شارژ کامل امکان فیلمبردای به مدت 100 دقیقه را فراهم میکند.