اکنون در بیشتر کسب و کار ها، حتی کسب وکار های بسیار کوچک، عمده کارها به وسیله کامپیوتر ها صورت می گیرد. یکی از تجهیزات مهم در استفاده از کامپیوتر ها، مانیتور ها هستند. با این وصف به نظر شما مانیتور ها باید دارای چه ویژگی های خاصی باشند؟ کاربرد آن ها در چه مکان هایی خواهد بود؟ تفاوت آن ها با مانیتور های معمولی چیست؟
اگر شما هم چنین سوالاتی دارید در ادامه با ما در بررسی مانیتور های صنعتی همراه باشید.
مانیتور صنعتی چیست؟
اصولا به مانیتورهایی، مانیتور صنعتی گفته می شود که از ویژگی های خاصی برخوردارند و برای کار در شرایط خاص تولید شده اند. معمولا مانیتور های صنعتی ساعات بسیاری را روشن خواهند بود، بنابراین یکی از ویژگی های آن ها سازگاری با روشنایی طولانی مدت است.
این مانیتور ها عموما امکانات بیشتری نسبت به دیگر مانیتور ها دارند و خرابی بسیار کمتری نیز خواهند داشت. از آن جایی که بعد از خرید مانیتور صنعتی، این مانیتورها در فضا های عمومی قرار می گیرند، گرد و خاک بیشتری بر روی آن ها خواهد نشست، همچنین احتمال اینکه بر روی آن ها مایعات ریخته شود نیز بسیار بیش تر است، بنابراین مانیتور های صنعتی دارای گواهینامه مقاومت در برابر نفوذ گرد و خاک و آب هستند.
در تولید مانیتور های صنعتی از ترانزیستور های قوی تری استفاده می شود. همچنین کیفیت و وضوح تصویر مانیتور های صنعتی بالا است و در دو حالت افقی و عمودی می توان از آن ها استفاده کرد. گفتنی است که این مانیتور ها به دلیل داشتن امکانات بیشتر نسبت به مانیتور های معمولی دارای قیمت بالاتری هستند و همین نیز سبب شده تا شرکت های بسیاری در سر تا سر جهان دست به تولید مانیتور های صنعتی بزنند.
نخستین برند مانیتور صنعتی
اولین مانیتور صنعتی در سال 1984 به دست شرکت IBM تولید شد و یک سال بعد به بازار عرضه شد. شرکت IBM این مانیتور انقلابی را در بازار های زمان خود به عنوان پر سرعت ترین و قدرتمند ترین مانیتور ارائه نمود.
تفاوت مانیتور صنعتی با مانیتور معمولی در چیست؟
مانیتور های صنعتی و مانیتور های معمولی تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند که اغلب این تفاوت ها به نوع کاربری آن ها برمی گردد. برای نمونه از مانیتور های صنعتی در طول شبانه روز ساعت های بسیاری استفاده می شود، بنابراین این مانیتور ها طوری طراحی شده اند که بتوانند پاسخ گوی تمام نیاز ها باشند. اما اگر بخواهیم از مانیتور های معمولی چندین ساعت متوالی استفاده کنیم احتمال خرابی را در آن ها افزایش می دهیم.
یکی دیگر از تفاوت ها داشتن گواهی های مختلف برای نفوذ ناپذیر بودن مانیتور های صنعتی است. در واقع مانیتور های صنعتی باید در برابر آب و خاک مقاوم باشند اما مانیتور های معمولی نیازی به این گواهینامه ها ندارند، چرا که مانند مانیتور های صنعتی در محیط عمومی قرار نخواهند گرفت. در مانیتور های صنعتی درگاه های اتصالات بسیاری وجود دارد چرا که این مانیتورها باید به راحتی با دیگر دستگاه ها در ارتباط باشند، اما مانیتور های معمولی اتصالات بسیاری ندارند.
یکی دیگر از بزرگ ترین تفاوت ها میان این دو نوع مانیتور قیمت بالای مانیتور های صنعتی است. مانیتور های صنعتی به دلیل داشتن ویژگی ها خاص قیمت بالاتری نسبت به نوع معمولی مانیتورها دارند.
بهترین برند های مانیتور های صنعتی
همانطور که گفته شد، مانیتور های صنعتی به دلیل داشتن ویژگی های خاص قیمت بالایی نیز دارند، اما این تنها دلیل برای تولید مانیتور های صنعتی توسط غول های فناوری نیست. بلکه دلیل های دیگری نیز در این تصمیمات دخیل بوده است تا که باعث شود برند های معتبر ترغیب به تولید مانیتور های صنعتی بشوند. از آنجا که تبلیغات های ویترینی و یا دیواری از محصولات مختلف می تواند باعث افزایش فروش چشمگیر محصولات مختلف شود، برندهای مختلف به سراغ تولید مانیتور های صنعتی رفتند.
اکنون سامسونگ، ال جی، شارپ ، پاناسونیک، بنکیو و جی وی سی از جمله شرکت هایی هستند که تولیدکننده مانیتور های صنعتی هستند. اگر نیاز به مانیتور های صنعتی دارید می توانید بر اساس نیاز خود یکی از برند ها را انتخاب کنید.
این برند ها در وهله اول بسیار معتبر هستند و در وهله دوم مانیتور های بسیار با کیفیتی را تولید می کنند. اما پر فروش ترین مانیتور های صنعتی در بازار ایران را به ترتیب مانیتور های صنعتی ال جی، مانیتور های صنعتی شارپ، مانیتور های صنعتی بنکیو و مانیتور های صنعتی سامسونگ در دست دارند.
ویژگی های مانیتور صنعتی
اغلب مانیتور های صنعتی از وضوح تصویر بالایی برخوردار هستند این نمایشگر ها انعطاف پذیری و مقاومت بیشتری نسبت به نمایشگر های معمولی دارند. نمایشگرهای صنعتی قابلیت نصب بر روی دیوار یا پایه های دیواری و سقفی را دارند.
نمایشگر های مانیتور های صنعتی نور های آسیب رسان کمتری برای چشم، در زمان طولانی خواهد داشت. به علاوه از سیستم های هوشمند و دارای نزم افزار به راحتی پشتیبانی می کنند. همچنین این مانیتور ها قابلیت کنترل تنظیمات و مدیریت نرم افزار های تحت شبکه را دارند.
یکی از بزرگ ترین مزیت های مانیتور های صنعتی قابلیت روشن ماندن آن ها به طور مداوم است. این نمایشگر ها قابلیت تنظیم نور و کنتراست تصویر را دارند و با استفاده از آن ها کاربر به سیستم عامل های روز دسترسی خواهد داشت.
کلام پایانی
انتخاب بهترین مانیتور صنعتی قطعا کار سختی خواهد بود. بازار این مانیتور ها بازاری بسیار شلوغ و اشباع از برند های مختلف است. اغلب این برند ها، برند هایی معتبر هستند با این حال اغلب مانیتورهای صنعتی دارای ویژگی های یکسانی هستند و تنها کیفیت ساخت آن ها است که می تواند وجه تمایزی ایجاد کند. در این مقاله سعی کردیم تا شما عزیزان را با ویژگی ها و برند های معتبر تولید مانیتور های صنعتی آشنا کنیم. برای خرید انواع مانیتور صنعتی با برندهای مختلف می توانید به سایت دی سی ای کالا مراجعه نمایید.