با محدودیت های اعمال شده در اینترنت کشور، بسیاری به سمت استفاده از وی پی ان های رایگان و پروکسی با سرورهای ناشناس رفته اند. در ادامه به خطرات وی پی ان و پروکسی رایگان اشاره کرده ایم.
خطرات وی پی ان و پروکسی رایگان
همانطور که می دانید، با اتصال به سرور vpn در واقع شما هر نوع فعالیت خود را در سرور مذکور به ثبت می رسانید. اگرچه با تغییر IP ممکن است برخی محدودیت های اعمال شده توسط حاکمیت را دور زده باشید اما توجه داشته باشید با اتصال به وی پی ان های رایگان در بیشتر موارد شما قربانی کلاه برداری مالک سرور وی پی ان خواهید شد. جالب است بدانید او به رمزهای مختلفی سرویس ها، اپلیکیشن ها و سایتهایی که شما عضو آن هستید و با وی پی ان روشن از آنها استفاده کرده اید و همچنین رمز ایمیل شما دسترسی دارد و که می تواند برای شما مشکل ساز شود.
اصولاً استفاده از vpn های ناامن و ناشناس به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که کاربران از نیست واقعی مالکین سرورهای آنها مطلع نیستند.
بیشتر بخوانید | فیلترشکن ملی چیست؟
سخن پایانی اینکه به کاربران توصیه می شود در دام استفاده از فیلترشکن های رایگان و پولی نیفتند چرا که جدای از خطرات ذکر شده این احتمال وجود دارد وی پی ان رایگان ارائه شده توسط خود دستگاه حاکمیت مدیریت شود و به ابزاری جاسوسی در سیستم شما تبدیل شود.
کدام وی پی ان امن است؟
برای تست امنیت وی پی ان خود می توانید ابتدا وی پی ان خود را روشن کنید سپس به سایت https://vpntesting.com رفته و با فشردن دکمه تست وی پی ان، از میزان امنیت آن مطلع شوید.