نمایشگر مجهز به سیستم عامل هارمونی برای خودروها معرفی می‌شود

رسانه مدیاتی – هواوی پیش از اینکه سیستم عامل هارمونی را وارد گوشی‌های هوشمند کند، قصد دارد در آینده نزدیک یک نمایشگر مجهز به این سیستم عامل را ویژه خودروها معرفی کند.

مدیرعامل بخش کسب‌وکار مصرفی هواوی سال گذشته اعلام کرد که این کمپانی با استراتژی نمایشگر هوشمند خود قصد دارد چهار بخش خانه،  دفتر کار، ورزش و خودرو را پوشش دهد. کمپانی Huawei Electric Technology در ماه سپتامبر با سرمایه‌ای حدود ۳.۷ میلیون دلار ثبت شده است که هواوی اکنون سهام کامل آن را در اختیار خود دارد.

هواوی در کنفرانس توسعه‌دهندگان امسال یک انجمن فرعی را با موضوع اکتشاف زندگی بهتر خودروی دیجیتال برگزار کرده است و در آن برای سرویس ابری خودروها راه‌حل‌های جدیدی را معرفی کرده است. کمپانی جدید هواوی شامل بخش‌هایی مانند مهندسی، تحقیق و توسعه به همراه تولید و فروش تجهیزات خودرو می‌شود.

در حال حاضر هواوی با چند شرکت سازنده خودرو مانند هونگ چی، ولوو، Liebli و Tongcheng Travel همکاری می‌کند. هواوی اعلام کرده است که این سیستم عامل برای خودروها می‌تواند با گوشی‌های هوشمند، ساعت‌های هوشمند، اسپیکرها و سایر دستگاه‌ها ارتباط برقرار کند هم‌چنین یک تجربه هوشمند هنگام سفر را به سرنشینان خود ارائه دهد.

سیستم عامل هارمونی با تحریم این کمپانی بزرگ چینی از طرف دولت ایالات متحده آمریکا معرفی شد. در حال حاضر از این سیستم عامل برای گوشی‌های هواوی استفاده نشده است. اما در آینده‌ای نزدیک برای برخی محصولات با رابط کاربری EMUI 11  منتشر خواهد شد. هواوی اعلام کرده است که اولین گوشی مجهز به سیستم عامل هارمونی را در سال آینده میلادی وارد بازار می‌کند.

کمپانی بزرگ هواوی برای جذب مخاطبان به این سیستم عامل و سرویس‌های HMS، قصد دارد آن را در اختیار رقیبان خود نیز قرار دهد. هواوی اعلام کرد با معرفی نسل دوم این سیستم عامل تلاش می‌کند تا‌ آن را روی ۲۰۰ میلیون دستگاه نصب کند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید