ماسک: نسخه آزمایشی و خودران سیستم اتوپایلوت به صورت محدود عرضه می‌شود

رسانه مدیاتی – ایلان ماسک مدیرعامل کمپانی تسلا، اعلام کرد از هفته آینده نسخه آزمایشی و خودران سیستم اتوپایلوت برای برخی از مشتریان عرضه خواهد شد.

ایلان ماسک به تازگی توییتی را منتشر و در آن اعلام کرد نسخه آزمایشی و خودران سیستم اتوپایلوت از 29 مهرماه ویژه برخی از رانندگان حرفه‌ای و محتاط عرضه می‌شود. در حال حاضر این خودروها به نسخه استاندارد سیستم اتوپایلوت مجهز هستند که می‌توانند امکاناتی مانند چرخش فرمان، شتاب‌گیری و ترمزگیری را برای مشتریان فراهم کنند.

در حال حاضر مشتریان می‌توانند نسخه خودران اتوپایلوت که با یک آپشن 8 هزار دلاری ارائه می‌شود بخرند تا از امکاناتی مانند تغییر لاین، تشخیص تابلوهای ایست، چراغ‌های راهنمایی و پارک کردن خودکار بهره‌مند شوند. با اینکه ماسک اعلام کرد این نسخه کاملا خودران است اما باز هم نمی‌‌تواند خودرو را به صورت کامل کنترل کند؛ بنابراین راننده زمانی که آن را فعال می‌کند باید به صورت کامل هوشیار باشد.

ایلان ماسک در رویداد روز باتری که چند روز پیش برگزار شد اعلام کرد کدنویسی سیستم اتوپایلوت تغییرات زیادی خواهد داشت و نسخه جدید و بهبودیافته آن به زودی وارد بازار می‌شود. مدیرعامل تسلا در ادامه گفته است که این نسخه حدود یک ماه دیگر وارد بازار خواهد شد و زمانی که کاربران از آن استفاده کنند تغییرات بزرگ آن را درک می‌کنند.

کمپانی تسلا سعی می‌کند به‌روزرسانی‌های متعددی را ارائه کند و نسخه کاملا خودران اتوپایلوت را ارتقا دهد. اما تاکنون نسخه نهایی این پکیج را برخلاف وعده‌های ماسک ارائه نکرده است. ایلان ماسک در اواخر سال 2016 اعلام کرده بود که خودروهای تسلا  تا سال 2017 می‌توانند به صورت کاملا خودران در ایالات متحده استفاده شوند. او در سال گذشته نیز اعلام کرده بود که مطمئن است تا سال 2019 خودروهای تسلا می‌توانند راننده را در پارکینگ پیدا کنند، او را سوار و بدون هیچ دخالتی توسط راننده او را به مقصد برسانند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید