افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۰ چقدر است؟

رسانه مدیاتی – معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اعلام کرد که افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۵ درصد خواهد بود.

افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۰

در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی وزرای نیرو، ارتباطات، صمت، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و روسای بنیاد مسکن، بهزیستی و کمیته امداد و مشاور امور زنان رئیس جمهور و تعداد دیگری از معاون وزراء و مسئولان حضور داشتند و تصممیم‌گیری‌های جدید درباره افزایش حقوق کارمندان را ابلاغ کردند.

سید حمید پورمحمدی معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه عملکرد بودجه سال ۹۹ را گزارش و اعلام کرد: «مقدار ۳۶ هزار میلیارد تومان در هفت ماه امسال در بخش مصارف کاهش داشتیم.»

او در ادامه تاکید کرد که بودجه امسال ۵۷۱ هزار میلیار تومان پیش‌بینی شده است که ۲۹۰ هزار میلیارد تومان آن محقق شود. در بودجه ۱۴۰۰ نیز فروش ۶۵۰ هزار بشکه نفت در نظر گرفته است که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد قیمت هر بشکه ۴۰ دلار باشد. پورمحمدی در ادامه اعلام کرد که ۲۵ درصد افزایش حقوق برای کارکنان و بازنشستگان در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است.

علیرضا تابش در این جریان رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در جدیدترین گزارش اعلام کرد: «در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای افراد محروم در حال ساخت است که حدود ۲۵ هزار واحد مسکونی نیز به تعداد از افراد محروم تحویل داده شده است»

تابش در ادامه گفت: «همه مسکن‌های در حال احداث تا پایان سال جاری و قبل از پایان دولت یازدهم که ویژه افراد محروم در نظر گرفته شده است به آن‌ها تحویل داده خواهد شد.»

او در ادامه اعلام کرد: «میان افراد محروم برخی افراد نیز هستند که پیش‌پرداختی نداشتند و سازمان برنامه و بودجه به جای آن‌ها برخی از هزینه‌ها را به صورت بلاعوض پرداخت کرده است.»

وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی نیز در طول این جلسه صحبت و اعلام کرد: «بنیاد مسکن وظیفه دارد که به مسکن محرومانی که در شهرها هستند  نیز توجه داشته باشد. در حال حاضر کمک بلاعوض ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومانی بنیاد مسکن ویژه افراد محروم با توجه به اینکه افزایش قیمت زیاد بوده است کم و پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی برای آن‌ها بسیار سنگین خواهد بود. بنابراین به این مورد نیز باید رسیدگی شود.»

قبادی دانا در انتها گفت: «در حال حاضر ۴۳ هزار مسکن نیمه ساخته شده در بخش بهزیستی وجود دارد. به این منظور بهزیستی از مردم برای همکاری در طرح پویش مهر به منظور کامل کردن این طرح‌ها شده است.» او در انتها از کمیته امداد نیز درخواست کرد که سهمیه‌ای را برای بهزیستی در زمینه مسکن محرومان در نظر بگیرد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید