چه کودکانی دچار نوع حاد ابتلا به کرونا می‌شوند؟

رسانه مدیاتی – نتایج پژوهش‌هایی که به تازگی انجام شده است نشان می‌دهد برخی علائم می‌توانند شدت ابتلا به کرونا در کودکان را پیش‌بینی کنند.

شدت ابتلا به کرونا در کودکان

برخی از پژوهشگران درباره این موضوع اعلام کردند که برخی کودکان که دچار بیماری‌های تنفسی یا ابتلا به سندرم التهابی چند سیستمی (بیماری نادر اما جدی مرتبط با کووید-۱۹) دچار نوع حاد بیماری کرونا می‌شوند و ممکن است جان خود را نیز از دست دهند.

طبق گزارش‌های جدید دکتر دانیل فرناندس، پزشک معالج بخش پزشکی بیمارستان کودکان نیویورک در آمریکا اعلام کرد: «بیشتر بحث‌هایی که درباره ابتلا به کووید 19 انجام شده است این موضوع را نشان می‌دهد که کودکان در حالت عادی دچار بیماری خاصی نیستند.»

فرناندس در خبرنامه بیمارستان بیان کرد: «نتایج جدیدترین مطالعات روی کودکان نشان می‌دهد، افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند مانند بزرگسالان می‌توانند علائم خفیف تا شدید داشته باشند. حتی برخی از آن‌ها نیز به صورت غم‌انگیزی جان خود را از دست بدهند.»

در این پژوهش حدود ۳۰۰ کودکی به بیماری کرونا مبتلا شده بودند در بیمارستان بستری شدند، در میان حدود ۵۰ درصد بیماری با علائم تنفسی مانند سرفه، خس‌خس سینه، گلودرد و دشواری در تنفس روبه‌رو شدند. موارد دیگر نیز بین کودکانی که مبتلا به سندرم التهاب چند سیستمی و افرادی که دارای طیف وسیعی از علائم ازجمله مشکلات دستگاه گوارش و تب بودند مختلف بود.

محققان این پژوهش اعلام کردند که کودکان مبتلا به سندرم التهابی چند سیستمی به احتمال زیاد به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند. اما فقط برخی از آن‌هایی بیماری‌های تنفسی دارند در اثر ابتلا به کرونا می‌میرند. علاوه بر این موارد مشخص شد که بین بیمارانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند نژاد یا قومیت بر نحوه زندگی کودکان پس از بستری شدن در بیمارستان نقشی نداشته است.

در ادامه محققان اعلام کردند که کودکان چاق و آن‌هایی که سطح اکسیژن کمی دارند بیشتر دچار نوع شدید بیماری تنفسی می‌شوند و به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند. به همین منظور از پنج بیمار تنفسی شدید یک نفر به دستگاه تنفس مصنوعی و لوله‌گذاری دستگاه تنفس نیاز دارد. کودکانی که تعداد گلبول‌های سفید آن‌ها پایین‌تر از حد ممکن است و آن‌هایی که سطح بالاتری از نشانگر التهاب پروتئین واکنش‌دهنده سی دارند، بیشتر مبتلابه سندرم التهاب چند سیستمی شدید می‌شوند که این کودکان بیشتر سیاه پوست هستند.

فرناندس در پایان گفت: « امید داریم وارائه‌دهندگان اطفال از این علائم هشداردهنده استفاده و پیش‌بینی کنند کدامیک از کودکان ممکن است نیاز به نظارت و درمان بیشتری داشته باشند تا بتوانند از بیماری شدید یا مرگ آنان جلوگیری کنند.» نتایج این  تحقیق  نیز در نشریه Pediatrics منتشرشده است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید