گرانی طلای جهانی / روند افزایشی ادامه خواهد داشت؟

رسانه مدیاتی – با وجود امیدواری‌ها به منظور تصویب بسته کمک مالی در آمریکا و در آستانه اعلام نتیجه نشsت بانک مرکزی آمریکا، قیمت طلای جهانی در معاملات روز چهارشنبه با افزایش روبه‌رو شد.

گرانی طلای جهانی

طبق گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده است بهای هر اونس طلای جهانی به منظور تحویل فوری ۰.۱ درصد افزایش داشت و به ۱۸۵۵ دلار و ۷۱ سنت رسید. این افزایش قیمت به دلیل امیدواری‌ها به منظور تصویب بسته کمک مالی در آمریکا و در آستانه قرار گرفتن اعلام نتیجه نشست بانک مرکزی آمریکا بوده است.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۰.۳ درصد افزایش روبه‌رو شد و به ۱۸۶۰ دلار و ۳۰ سنت رسید. علاوه بر آن بهای معاملات این بازار روز سه‌شنبه با ۲۳ دلار و ۲۰ سنت یعنی ۱.۳ درصد افزایش به ۱۸۵۵ دلار و ۳۰ سنت رسید.

یکی از تحلیل‌گران کمپانی آی جی مارکتس به نام کایل رودا اعلام کرد که بازارها در حال حاضر به دنبال موارد مربوط به بسته کمک مالی آمریکا هستند. به همین منظور اخبار شب گذشته باعث شد تا انتظارات تورمی بالا رود و در نتیجه طلا با افزایش قیمت روبه‌رو شود. در این راستا سران کنگره آمریکا عصر روز سه‌شنبه به منطور پایان بخشیدن به بن‌بست درباره بسته کمک مالی دیداری داشتند و برای این موضوع تلاش کردند. در این دیدار یکی از قانون‌گذاران اعلام کرده است که مذاکرات در مسیر درستی حرکت می‌کند.

در حال حاضر بسیاری از سرمایه‌گذاران منتظر بیانیه نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا هستند که نتایج آن عصر امروز منتشر خواهد شد. به نظر می‌رسد سیاست‌گذاران آمریکایی نرخ‌های بهره را همچنان به صفر نزدیک نگه داشته باشند و سیگنالی درباره روند نرخ‌های بهره در سال‌های آینده منتشر کنند.

طبق گزارش‌های رویترز مهم‌ترین عاملی که باعث محدود شدن رشد قیمت طلا بوده است احتمال اعلام موافقت رگولاتوری آمریکا با واکسن کرونای کمپانی مدرنا در هفته جاری بود. به همین منظور آوتار ساندو، مدیر ارشد کالاها در شرکت فیلیپ فیوچرز گفت: «با وجود اینکه سفته بازی در طلا با تغییر جهت معامله‌گران به بازارهای سهام با ضعف روبه‌رو شده است اما ترکیبی از عوامل شامل بسته کمک مالی و خرید دارایی از طرف بانک مرکزی آمریکا باعث شده است که خریداران بیشتر به طلا اعتماد کنند.»

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد افزایش، به ۲۴ دلار و ۶۳ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد افزایش، به ۱۰۴۱ دلار و ۴۷ سنت رسید. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد افزایش، ۲۳۳۳ دلار و ۹۸ سنت معامله شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید