پیش‌بینی یک کارشناس از آینده بازار بورس

رسانه مدیاتی – در جریان معاملات روز گذشته، بازار سرمایه با هفت هزار واحد کاهش روبه‌رو شد. در این راستا یک کارشناس بازار بورس یکی از مشکلات مهم این بازار را کمبود نقدینگی دانست و اعلام کرد که کاهش نرخ بهره این کمبود را جبران می‌کند.

پیش‌بینی یک کارشناس از آینده بازار بورس

همایون دارابی، کارشناس بازار بورس در این راستا اعلام کرد: «یکی از دلایل مهمی که باعث منفی شدن امروز بازار شد این بود که روز گذشته حجم عرضه‌ها به وسیله برخی نهادها بیشتر شد.»

وی در ادامه گفت: «از طرف دیگر همزمان با بیشتر شدن یک درصدی نرخ بهره اسناد خزانه در سه روز اخیر بوده‌ایم.»

این کارشناس بازار بورس همچنین گفت: «این در حالی است که معامله‌گران کوتاه‌مدت در بازار بسیار فعال هستند. به همین منظور نیز امروز شاهد یک مازاد عرضه سنگین بودیم و این مازاد عرضه نیز به نقدینگی زیادی برای مهار شدن نیاز داشت. که در حال حاضر این نقدینگی در بازار وجود ندارد.»

وی همچنین با اشاره به این موضوع که بازار در انتظار اخبار جدید است گفت: «در حال حاضر بازار در فاز انتظار است تا مشخص شود در چند روز آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. با وجود اینکه بازارهای جهانی، وضعیت دلار و همچنین ارزندگی خود سهام دارند المان‌های مثبتی به شمار می‌روند اما کمبود نقدینگی در بازار هنوز هم به چشم می‌خورد. که امید داریم این کمبود نقدینگی با کاهش نرخ بهره جبران شود.»

دارابی درباره وضعیت بازار تا پایان سال گفت: «بازار معمولا در اسفندماه با کمبود نقدینگی روبه‌رو است. به این دلیل که حقوقی‌ها معمولا آخرین سودهای خود را شناسایی می‌کنند. از طرف دیگر صندوق‌های بیمه، بازنشستگی، تامین اجتماعی و موارد دیگر هم پرداخت‌های آخر سال سنگینی دارند. به همین منظور نیز فکر می‌کنم بازار فعلا در یک حالت تعادلی باقی بماند تا شرایط در سال آینده مشخص شود.»

وی در پایان گفت: «سهام‌دارانی که در حال حاضر در بازار ماندند سهام‌داران با حوصله و باتجربه‌ بازار هستند. قیمت‌ها نیز در بیشتر نمادها در محدوده ارزندگی است و صرف نظر از این تحولات کوتاه مدت، شرایط خوبی در بلندمدت بازار خواهیم داشت.»

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید