بیت کوین و اتریوم قرمزپوش شدند

رسانه مدیاتی – طبق گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده است بیت کوین توانایی حفظ تراز ۵۰ هزار دلاری را نداشت و قرمزپوش شد. اتریوم نیز کاهش قابل توجهی داشته است.

بیت کوین و اتریوم قرمزپوش شدند

طبق گزارش‌هایی که سی‌ان‌بی‌سی، منتشر کرده است مدتی پس از اعلام حمایت جک دورسی مدیرعامل توییتر از بازار ارزهای دیجیتالی گروه مالی اسکویر که بازوی سرمایه گذاری شرکت دورسی محسوب می شود ۱۷۰ میلیون دلار دیگر به دارایی های خود در بازار ارزهای دیجیتالی اضافه کرده است. اسکویر در سرمایه گذاری جدید خود ۳۳۱۸ عدد بیتکوین خرید تا دارایی های خود در بازار ارزهای دیجیتالی را به پنج درصد کل وجوه نقدشونده تبدیل کند.

هنوز هم هشدارها درباره وجود حباب در بازار ارزهای دیجیتالی وجود دارد. بیل گیتس بنیانگذار گروه مایکروسافت که مدتی قبل نیز اعلام کرده بود بیت کوین ندارد و درباره آن نیز نظر نمی‌دهد به سرمایه‌گذاران هشدار داد که اگر ثروت آن‌ها کمتر از ایلان ماسک است باید درباره ریسک‌های سرمایه‌گذاری در بازار بیت کوین بسیار هوشیار باشند. ایلان ماسک نیز در حال حاضر به این کنایه بیت کوین پاسخی نداده است ما مدتی قبل گفته بود که از نظر او قیمت بیت کوین و اتریوم بیشتر از چیزی هست که باید باشد.

بیتکوین روز بیست و دوم فوریه با ثبت یک رکورد جدید در ارزش خود روبه‌رو بوده است اما اکنون از قله ۵۸ هزار دلاری خود تا کف ۴۷ هزار دلاری کاهش پیدا کرده است. این کاهش که سنگین‌ترین ریزش روزانه بیت کوین به شمار می‌رود به سرعت سایر ارزها را نیز با ریزش سنگین روبه‌رو کرد. آخرین بار در ۱۱ ژانویه ارزش بیتکوین دچار ریزش شدید شده بود.

در حال حاضر مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال ۱۵۲۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم در مقایسه با به روز قبل ۰.۱۶ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۶۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین و ۱۳ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش به وسیله گروه ناشناسی از معامله گران بر بستر بلاک چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید