محدودیت های کرونایی در ایام عید اعلام شد

محدودیت های کرونایی

رسانه مدیاتی – به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های کرونایی و تردد از ساعت ۲۱ تا ساعت ۳ صبح به منظور مقابله با ویروس کرونا در همه شهرهای کشور بدون توجه به رنگ‌بندی آن‌ها در ایام عید و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

اعلام محدودیت های کرونایی در ایام عید

علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در این راستا اعلام کرد: «طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در روز ۲۵ اسفند ۹۹
آخرین رنگ‌بندی شهرها از نظر محدودیت‌های کرونایی اعلام و به اطلاع عموم مردم کشور می‌رسانیم.»

او در پاسخ به این سوال که آیا رنگ‌بندی شهرها تا پایان تعطیلات عید نوروز تغییر می‌کند یا خیر گفت: «محدویت‌های جدید کرونایی تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد. همچنین جلسان ستاد ملی مقابله با کرونا نیز به صورت مرتب برگزار خواهد شد و به صورت مرتب تذکر می‌دهیم که اگر وضعیت شهری بدتر شود احتمال تغییر این محدودیت‌ها نیز وجود دارد.»

رئیسی در ادامه محدودیت های کرونایی گفت: «اگر وضعیت شهری قرمز شود ممکن است چند هفته طول بکشد تا دوباره به حالت عادی برگردد. اما در نهایت ممکن است که وضعیت شهری زرد باشد و بسیار سریع به وضعیت نارنجی یا قزمز تغییر وضعیت دهد. در نتیجه طبق آن محدودیت سفر نیز اعمال خواهد شد البته برای اعمال محدودیت‌های جدید، ۲ تا ۳ روز مهلت داده می‌شود.»

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گفت: «ترددها از شهر زرد به آبی و برعکس، آزاد است، اما پلاک‌های بومی شهرهای قرمز و نارنجی نمی‌توانند وارد شهرهای دیگر شوند.»

او محدودیت های کرونایی برای سفر با هواپیما، قطار و اتوبوس را اعلام کرد و گفت: «درباره مسافرت با هواپیما، قطار و اتوبوس در شهرهای قرمز، مسافر باید تست منفی، حداکثر ۳ تا ۴ روز قبل از سفر را داشته باشد و در غیر این صورت حق فروش بلیت و سفر وجود ندارد.»

رئیسی در پایان با اشاره به این موضوع که برای اتوبوس، هواپیما و قطار علاوه بر تست، محدودیت ظرفیت قائل شدیم، گفت: «هواپیما باید حداکثر تا ۶۰ درصد ظرفیت و قطار و اتوبوس تا ۵۰ درصد ظرفیت خود مسافر سوار کنند.»

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

مشترک شوید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید