چهار واریزی مهم دولت در تیر ماه

رسانه مدیاتی – گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده است نشان می‌دهد که در تیر ماه قرار است که چهار واریزی به حساب مردم انجام شود. گفته می‌شود یکی از این واریزی‌ها پرداخت مرحله دوم سود سهام عدالت است. اما آیا سهام‌داران بالاخره سود خود را دریافت می‌کنند؟

چهار واریزی مهم دولت در تیر ماه

طبق گزارش‌های اخیر چهار واریزی دولت به حساب مردم در تیر ماه وجود دارد که یکی از آن‌ها نیز پرداخت مرحله دوم سود سهام عدالت است. یکی دیگر از آن‌ها نیز یارانه معیشتی بنزین است. طبق روند هر ماهه یارانه معیشتی بنزین باید در روز ۱۰ تیر ماه به حساب سهامداران واریز شود. در این ماه نیز حدود ۶۰ میلیون نفر بیستمین مرحله یارانه بنزین دریافت می‌کنند.

مبلغ این یارانه برای خانواده‌های یک نفره ۵۵ هزار تومان، خانواده‌های ۲ نفره ۱۰۳ هزار تومان، خانواده‌های ۳ نفره ۱۳۸ هزار تومان، خانواده‌های ۴ نفره ۱۷۲ هزار تومان و خانواده‌های ۵ نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان است.

علاوه بر این موارد هفتمین قسط مرحله دوم وام یک میلیون تومانی از حساب هفت میلیون خانواری که این وام را گرفته‌اند کسر می‌شود. صد و بیست و پنجمین مرحله یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی همانند ماه‌های قبل باید در روز ۲۰ تیر واریز شود.

حدود ۲۱ میلیون خانوار در تیر پارسال مرحله اول وام یک میلیون تومانی کرونا را دریافت کنند که در تیر ماه سیزدهمین قسط آن از یارانه‌شان کسر خواهد شد.

در این راستا همزمان با یارانه نقدی که سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها پرداخت می‌کند، در روز ۲۰ تیر سازمان تامین اجتماعی واریز حقوق بازنشستگان را آغاز می‌کند و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی معمولا تا پایان ماه واریز می‌شود.

مرحله اول سود سهام عدالت چند روز قبل از نوروز واریز شد. در سال جاری نیز مسئولان چندیدن بار وعده واریز دادن اما عملی نشد. آخرین وعده مسئولان این بوده که وزیر اقتصاد گفته مرحله دوم سود سهام عدالت عید قربان واریز می‌شود. عید قربان ۳۰ تیر ماه است.

بیشتر بخوانید: «خیانت دولت به سرمایه مردم در بورس | علت هجوم سرمایه ها به بازار ارزهای دیجیتال چیست؟»

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید