اطلاعات دیجیتالی واکسن در گوشی‌های اندرویدی ذخیره می‌شود

رسانه مدیاتی – طبق گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده است گوگل اعلام کرد که از این پس به کاربران اجازه می‌دهد تا سوابق واکسیناسیون خود را به راحتی در دستگاه‌های اندرویدی ذخیره کنند.

اطلاعات دیجیتالی واکسن در گوشی‌های اندرویدی ذخیره می‌شود

طبق گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده است گوگل اعلام کرد که از این پس به کاربران اجازه می‌دهد تا سوابق واکسیناسیون خود را به راحتی در دستگاه‌های اندرویدی ذخیره کنند.

در این راستا گوگل در یک پست وبلاگ اعلام کرد کاربران تا زمانی که دولت یا سازمان درمانی آن‌ها از سیستم گوگل برای قابل دسترس کردن نتایج پزشکی آن‌ها به کمک از ابزارهای جدید استفاده کنند، می توانند اطلاعات واکسیناسیون یا وضعیت ویروس کرونای خود را در تلفنشان ذخیره کرده و هر زمان که بخواهند به آن دسترسی داشته باشند. این قابلیت فعلا در آمریکا قابل دسترس است اما در کشورهای بیشتری عرضه خواهد شد با این حال گوگل به این کشورها اشاره نکرده است. گوگل اعلام کرد کپی این اطلاعات را نگهداری نمی کند.

کالیفرنیا یکی از ایالتهای آمریکاست که برنامه ای را برای قابل دسترس کردن کارتهای دیجیتالی از طریق سیستم این ایالت آغاز کرده است. شرکتهای فناوری در زمینه گذرنامه های واکسن دیجیتالی تلاش کرده اند به خصوص که بعضی از شرکتها و مکانها خواهان مدرک هستند. کارتهای قلابی در حال حاضر به یک مشکل تبدیل شده اند.

طبق گزارش‌هایی که بلومبرگ منتشر کرده است گوگل و اپل در آغاز همه گیری ویروس کرونا تلاش‌هایی را برای ردیابی بیماری با استفاده از تلفنهای همراه آغاز کردند اما این تلاشها پیشرفت قابل ملاحظه ای در میان دولتها و مصرف کنندگان نداشت. در حال حاضر شرکت هلث وانا که یک شرکت اطلاعات پزشکی است، از سیستم گوگل در لس آنجلس استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: «تولیدکنندگان محتوا می‌توانند از ویدیوهای کوتاه در فیس بوک درآمد کسب کنند»

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید