شاخص بورس قرمزپوش شد

رسانه مدیاتی – گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده است نشان می‌دهد شاخص کل بورس در دومین ساعت معاملات با افت ۲ هزار و ۶۹۰ واحدی روربرو شد و شاخص بر روی کانال حمایتی ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۶۶۳ واحدی قرار گرفت.

شاخص بورس قرمزپوش شد

با توجه به گزارش‌های اخیر در حال حاضر شاخص کل بورس امروز در دومین ساعت معاملات با رشد منفی روبه‌رو شد و تا زمان تنظیم این خبر با رشد منفی ۲ هزار و ۶۹۰ واحدی روبه‌رو و به ۱ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۶۶۳ واحد رسید.

درحال‌حاضر ارزش بازار ۵۳ میلیون ۲۳۹ هزار ۱۸۹ میلیارد ریال، ارزش معاملات ۴۰ هزار و ۳۱ میلیارد ریال و حجم معاملات ۴ هزار و ۶۹۷ میلیارد سهم است.

علاوه بر این موارد شاخص هم وزن نیز همانند شاخص کل با افت روبه‌رو شد و به ۳۹۹ هزار و ۱۶۰ رسید. نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل بورس در معاملات امروز تا این ساعت کگل، کچاد،شستا،فولاد، ،وامید، شپنا، تاپیکو هستند.

شاخص کل فرابورش یا ۹۸ واحد کاخش در رقم ۱۷ هزار و ۳۵۹ واحد ایستاد. در این بازار ۴۱۸ هزار معامله به ارزش ۹۷ هزار و ۵۵۸ میلیارد ریال انجام شد.

همچنین صنعتی مینو، پلیمیر آریاساسول، سهامی ذوب آهن اصفهان، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و فرابورس ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

در حال حاضر با توجه به اینکه انتخابات، تاثیرگذار بر مسایل سیاسی و دیدگاه‌های اقتصادی هستند؛ بنابراین این امر در بازار سرمایه مزید بر علت شده است تا سهامداران احتیاط بیشتری را برای سرمایه گذاری در دستور کار قرار دهند، به همین دلیل به نظر می‌رسد معاملات بورس به زودی روز‌های پررونقی را تجربه کند.

آزادسازی سهام عدالت روی ۲۰ سهم بزرگ بازار هنوز صف فروش گذاشته است اما در حال حاضر مشکل اصلی بازار کمبود نقدینگی است و مصوبه ای که اخیرا تصویب شد تا هلدینگ ها اوراق بفروشند و تامین مالی برای خرید سهام کنند به این معناست که مردم وقتی در صندوق ها سرمایه گذاری می کنند مجدد از صندوق ها به بازار سرمایه تزریق شوند.

بیشتر بخوانید: «خیانت دولت به سرمایه مردم در بورس | علت هجوم سرمایه ها به بازار ارزهای دیجیتال چیست؟»

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید