به گزارش مدیاتی:در دنیایی که سرعت و کارایی ذخیرهسازی دادهها به یکی از ارکان اصلی پیشرفت فناوری تبدیل شده است، شرکت میکرون با رونمایی از تراشههای ذخیرهسازی UFS 4.1 و UFS 3.1 مبتنی بر معماری G9، گامی بلند در این عرصه برداشته است. این تراشههای پیشرفته، با ترکیبی از سرعت بالا، مصرف انرژی بهینه و عملکرد قابل اعتماد، استانداردهای جدیدی را در صنعت ذخیرهسازی تعریف میکنند. چه در گوشیهای هوشمند، تبلتها یا سایر دستگاههای همراه، این فناوریها تجربهای روانتر و سریعتر را برای کاربران به ارمغان میآورند. در ادامه، به بررسی ویژگیهای کلیدی این تراشهها و تأثیر آنها بر آینده فناوریهای ذخیرهسازی خواهیم پرداخت.
میکرون از تراشههای ذخیرهسازی UFS 4.1 و UFS 3.1 مبتنی بر معماری G9 رونمایی کرد
میکرون، از پیشگامان تولید حافظه و ذخیرهسازی، امروز از اولین تراشههای ذخیرهسازی UFS 4.1 و UFS 3.1 جهان مبتنی بر معماری G9 برای گوشیهای هوشمند رونمایی کرد. این تراشهها، امکان استفاده از قابلیتهای هوش مصنوعی بیشتر را در دستگاهها فراهم میکنند. تراشههای جدید ذخیرهسازی، کمی پس از تراشههای 1y LPDDR5X میکرون که در اوایل سال 2026 عرضه میشوند، در دسترس محصولات پرچمدار قرار خواهند گرفت.
تراشههای ذخیرهسازی UFS 4.1 و UFS 3.1 موبایل، مبتنی بر فرآیند G9 میکرون هستند و کارایی انرژی و سرعت خواندن/نوشتن را بهبود میبخشند. این تراشهها در ظرفیتهای 256 گیگابایت تا 1 ترابایت عرضه میشوند و برای گوشیهای هوشمند فوق باریک و تاشو مناسب هستند.
علاوه بر بهبودهای سختافزاری، میکرون وعده داده است که با تغییراتی در نرمافزار، تجربه کاربری و عملکرد برخی از وظایف هوش مصنوعی را افزایش دهد. به عنوان مثال، راهحلهای ذخیرهسازی UFS 4.1 از Zoned UFS پشتیبانی میکنند که باعث بهبود کارایی خواندن/نوشتن و کاهش تقویت نوشتن میشود. همچنین، قابلیت Defragmentation دادهها، جابجایی و یکپارچهسازی دادهها را در داخل دستگاه UFS تا 60٪ بهبود میبخشد. Pinned WriteBooster امکان دسترسی سریعتر به دادههای موجود در بافر WriteBooster را تا 30٪ افزایش میدهد. و Intelligent Latency Tracker با تجزیه و تحلیل گزارشهای تأخیر، به طور خودکار اشکالزدایی میکند. این ویژگی آخر در UFS 3.1 نیز موجود است، در حالی که به نظر میرسد بقیه ویژگیها منحصر به تراشههای UFS 4.1 باشند.