به گزارش مدیاتی:حدود دو هفته از قطع اینترنت در ایران میگذرد. در این مدت، گروه اسنپ بهعنوان یکی از بزرگترین کسبوکارهای فناوری این کشور، بهخوبی نشان داد که چه میزان از قدرت و توان خود را از دست داده است. قطعی طولانی اینترنت، توسعه فعالیتهای شرکت را متوقف کرده و حتی انجام فعالیتهای معمول را نیز بهچالش کشیده است.
گروه اسنپ: چند روز قطع اینترنت، یک دهه تلاش در معرض خطر
حدود دو هفته از قطع کامل اینترنت در ایران میگذرد. گروه اسنپ در واکنش به آسیبهای ناشی از این قطعی اعلام کرد که توسعه در تمام بخشهای این شرکت متوقف شده است. بهدلیل ماهیت فناوریمحور گروه اسنپ، حتی انجام فعالیتهای معمول نیز دچار اختلال شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی اسنپ، حدود ۱۰ هزار نفر به طور مستقیم و میلیونها نفر به طور غیرمستقیم از طریق فعالیت در این شرکت امرار معاش میکنند. آینده شغلی تمامی این افراد با تهدید جدی مواجه شده است. قطعی طولانی اینترنت، چالشهای بزرگی را برای این گروه بههمراه داشته است.
گروه اسنپ همچنین اعلام کرد که اختلال گسترده در شبکه ارتباطات این شرکت، مسیری را که ساخت آن بیش از یک دهه به طول انجامیده است، در عرض چند هفته در معرض نابودی قرار داده است. اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، دور از ذهن نیست که اقتصاد دیجیتال ایران با مشکلات جبرانناپذیری، از جمله مهاجرت گسترده افراد متخصص و کوچکتر شدن اکوسیستم فناوری، مواجه شود.
گفتنی است که گروه اسنپ قبلاً اعلام کرده بود که اختلال در شبکه ارتباطات، آسیب جدی به بخشهای مختلف شرکت وارد کرده است. این قطعی منجر به کاهش تا ۸۰ درصدی درخواستهای کاربران شده و فروش روزانه کسبوکارهای فعال در این سوپراپ به میزان ۵۰۰ میلیارد تومان کاهش یافته است.






