دلیل افت کیفیت اینترنت از نظر وزیر ارتباطات

رسانه مدیاتی – محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد در حال حاضر شبکه اینترنت کشور به صورت عمومی وضعیت خوبی دارد. اما فیلترینگ باعث افت کیفیت اینترنت شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرد که شاخص‌های کیفی و عمومی اینترنت کشور نشان می‌دهد شرایط شبکه در برخی از نقاط کشور خوب و در برخی استان‌ها کمتر از حد انتظار است. او اعلام کرد نامطلوب بودن اینترنت در برخی نقاط کشور به دلیل تراکم پایین سایت‌های آنتن‌دهی است.

آذری جهرمی اعلام کرد شبکه مخابران ایران کارهای لازم برای ظرفیت انتقال مناسب را برای اپراتورها فراهم نمی‌کند تا آن‌ها بتوانند خدمات مناسبی را به کاربران خود در سایر نقاط کشور ارائه دهند. علاوه بر این موارد تاکید کرد زمانی که مشکلات مربوط به کیفیت اینترنت برای ما گزارش می‌شود و آن‌ها را بررسی می‌کنیم می‌توانیم متوجه شویم که مشکل اصلی فیلترینگ و اثرات نامطوب به آن به این منظور است که این اتفاق بر تجربه کاربری اثر می‌گذارد.

او در ادامه تاکید کرد که روشن کردن فیلترشکن‌ها باعث می‌شود استفاده از سرویس‌های داخلی علاوه بر هزینه زیاد کند شود. این مسئله نیز باعث کاهش کیفیت اینترنت و عدم رضایت کاربران می‌شود. جهرمی در این راستا گفت: «بیشتر شکایت‌هایی که از طرف مردم به دلیل کندی اینترنت برای ما ارسال می‌شود به دلیل تاثیرات نامطلوب فیلترینگ بر کیفیت اینترنت است.»

وزیر ارتباطات در ادامه افزود: «محدود بودن ظرفیت انتقال مخابرات در برخی از استان‌های کشور مانند مناطقی از کرمان و سیستان بلوچستان باعث شده است تا مردم با کند بودن سرعت اینترنت روبه‌رو شوند. کاهش کیفیت اینترنت نیز در برخی از مناطق تهران گزارش شده است. دلیل این مشکل نیز عدم اجازه شهروندان و شهرداری‌ها به منظور احداث سایت به وسیله اپراتورها است.» در تهران مناطقی وجود دارند که به دلیل تراکم بالای آن‌ها به احداث سایت بیشتر نیاز دارند. اما صادر نشدن مجوز به منظور احداث سایت میزان کیفیت اینترنت را کمتر می‌کند. برای این مشکل نیز در حال حاضر راه‌حلی وجود ندارد.»

گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد کیفیت پایین اینترنت یکی از مسائلی است که معمولا برای اعتراض به وزارت ارتباطات از طرف مردم شنیده می‌شود. از طرفی بازیکن‌هایی که بازی‌های رایانه‌ای را انجام می‌دهند و کسب‌وکارهای اینترنتی و برخی کاربرانی که رزوانه مدتی را در فضای مجازی به سر می‌برند از کیفیت اینترنت راضی نیستند.

جدیدترین گزارش‌هایی که از طرف سازمان  تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به دست آمده است نشان می‌دهد که در پوشش‌دهی اینترنت کشور جهشی وجود دارد که از نظر کمی جهش بی‌نظیری به شمار می‌رود. اما از نطر کیفیت هنوز تجربه خوبی را به کاربران ارائه نکرده است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید