شناسایی دومین فرد مبتلا به کرونای انگلیسی در ایران

روند کاهشی مبتلایان به کرونا در کشور

رسانه مدیاتی – به گفته دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا، دومین فرد مبتلا به کرونای انگلیسی در ایران شناسایی شد. به همین منظور دستورالعمل‌های بهداشتی باید بیش از پیش رعایت شود.

شناسایی دومین فرد مبتلا به کرونای انگلیسی در ایران

حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی ستاد ملی کرونا، به سوالی که درباره اعمال محدودیت‌ها بیشتر پس از تایید ورود کرونای انگلیسی در کشور شده است گفت: «تنها فرقی که کرونای جهش‌یافته با پیک اول کرونا دارد، نوع ژن آن است. به همین منظور باید بیشتر از گذشته دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.»

وی به مورد شناسایی‌شده کرونای انگلیسی در کردستان اشاره کرد و گفت: «پزشکان به ابتلای یک پزشک در کردستان که از کشور انگلیس برگشته بود مشکوک بودند. اما آزمایش کرونای وی منفی شد. اما اسکن‌های ریه او کرونای جدید را نشان می‌داد که وی چند هفته قبل به این بیماری دچار شده است.»

قاسمی افزود: «یک فرد دیگر نیز در تهران شناسایی شده بود که او هم از انگلیس وارد کشور شده بود و طبق نظر پزشکانی که او را شناسایی کرده بودند خود را قرنطینه و ایزوله کرد. وی با افراد و اقوام نزدیک خود هیچ ملاقاتی نداشته است. اما برای اطمینان بیشتر از نزدیکان او هم تست کرونا گرفته شد که پاسخ آن منفی بود، اکنون او در بیمارستان تحت درمان است.»

دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد مقابله با کرونا همچنین تاکید کرد: «در حال حاضر به جز این دو مورد، فرد جدیدی گزارش نشده است.»

وی افزود: «هر نوع ویروس جهش‌یافته دیگری نیز پیدا شود باز هم مردم باید بهداشت فردی را رعایت کنند تا به این ویروس دچار نشوند.»

قاسمی درباره تردد اتباع خارجی از ایران گفت: «همه کشورها طبق قوانینی که مشخص کردند، اتباع خود را می‌پذیرند اما در کشور ثالث پیش‌بینی شده است افراد با توجه به محدودیت‌ها و ضوابط تعیین شده اسناد منفی بود تست خود را ارائه می‌دهند و می‌تواند وارد کشور‌های مدنظر خود شود.»

دبیر کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد مقابله با کرونا گفت: «نسبت به روزهای ابتدایی گسترش ویروس کرونای مدیریت‌شده و مرزها طبق دستورالعمل‌های اعلام‌شده فعالیت خود را انجام می‌دهند.»

وی همچنین درباره وضعیت استان‌ها و شهرهای کشور اعلام کرد: «در حال حاضر هیچ شهر سفید نداریم. شهرها طبق وضعیت روزانه میران بستری‌ها به زرد، نارنجی و قرمز تقسیم شدند. در حال حاضر ۲۳ شهر نارنجی، ۲۱۰ شهر زرد و ۶ شهر قرمز وجود دارند؛ همچنین استان‌های مازندران، گیلان و گلستان بیشترین حجم شهرهای نارنجی و قرمز را دارند.»

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید