رونمایی ماتریس از all in one msi با پردازند نسل 13 و رم DDR5 برای اولین بار در جهان

رونمایی ماتریس از all in one msi با پردازند نسل 13 و رم DDR5 برای اولین بار در جهان

ماتریس، نماینده‌ی انحصاری برند MSI در ایران از اولین all in one دنیا مجهز به پردازنده نسل 13 اینتل با رم DDR5 رونمایی کرد. در این مطلب به گزارش رسانه مدیاتی به جزئیات این مراسم خواهیم پرداخت.

معرفی اولین all in one مجهز به پردازنده نسل 13 اینتل با رم DDR5

روز گذشته شرکت ماتریس به عنوان نماینده انحصاری برند MSI، اولین All in one ( کامپیوتر بدن کیس دنیا ) دنیا را که مجهز به اینتل نسل 13 و رم DDR5 است معرفی کرد. در مراسم گذشته جمعی از خبرنگاران و نویسندگان حوزه فناوری حضور داشتند و شاهد معرفی قابلیت‌های عمومی و انحصاری از جمله Tobii Aware و نرم‌افزار MSI Cloud Center که از مهم‌ترین ویژگی‌های این مدل‌ها هستند، بودند.

در حال حاضر برند MSI حدود 90% بازار ایران را به خود اختصاص داده است و قرار است All in oneها را در دو سری Modern و Pro با کانفینگ سخت‌افزاری متفاوت ارائه کند. مدل معرفی شده در این مراسم مدل Modern بود. این کامپیوتر خود در دو مدل 27 اینچی AM272 و مدل 24 اینچی AM242 در دو رنگ سفید و مشکی معرفی شد. این دو مدل به قدری جدید هستند که هنوز در سایت MSI معرفی نشده‌اند.

اولین all in one مجهز به پردازنده نسل 13 اینتل با رم DDR5

هر دو مدل از پردازنده‌های نسل 13 اینتل در کانفیگ‌های مختلف بهره می‌برند؛ ازجمله پردازنده‌‌های Core i7 1360P و Core i5 1335U و Core i7 13700. به‌گفته‌ی ماتریس، آل‌این‌وان‌های جدید MSI اولین کامپیوترهای بدون کیس دنیا با پردازنده‌ی نسل 13 هستند که از رم DDR5 تا 64 گیگابایت پشتیبانی می‌کنند.

تمرکز این مراسم بیشتر بر قابلیت نرم‌افزاری و انحصاری all in oneهای نسل 12 و 13 MSI اختصاص داشت.

بهبود رم DDR5

به‌طورکلی، DDR5 در هر زمینه‌ای درمقایسه‌ با نسل قبلی خود بهبود پیدا کرده و پهنای باند گسترده‌تر و ظرفیت بیشتر، مصرف انرژی کمتر و بهره‌مندی از ماژول حافظه ECC را ارائه می‌دهد. البته‌ که استفاده از رم DDR5 هزینه‌ی بیشتری را به‌همراه خواهد داشت، اما باتوجه به قدیمی‌تر و خارج‌ازدسترس شدن رم DDR4 با گذشت زمان، دورنمای خرید دستگاه مجهز به رم جدیدتر با درنظر گرفتن خدمات پس‌ازفروش، منطقی‌تر به‌نظر می‌‌‌آید.

قابلیت MSI cloud center

نرم‌افزار MSI Cloud Center درواقع راهکاری است برای شرکت‌هایی که می‌خواهند با کمترین هزینه و تجهیزات و حتی کمترین دانش از شبکه، شبکه‌ی داخلی خود را راه‌اندازی کنند و به‌اشتراک‌گذاری فایل بین کامپیوترها و حتی گوشی‌های هوشمند را تنها به‌کمک اپلیکیشن انجام دهند. تنها کافی است اپلیکیشن MSI Cloud Center روی آیفون یا گوشی‌های اندرویدی نصب شود و برای ورود به محیط نرم‌افزار در کامپیوتر کد QR روی دستگاه اسکن شود. به‌گفته‌ی ماتریس، استفاده از شبکه‌ی ابری MSI سریع و امن است و می‌توان برای کاربران سطح دسترسی متفاوتی تعیین کرد.

اولین all in one مجهز به پردازنده نسل 13 اینتل با رم DDR5

قابلیت Tobii Aware

قابلیت Tobii Aware که شاید بیشترین زمان مراسم را به‌خود اختصاص داد و به‌طور عملی هم به‌نمایش گذاشته شد، قابلیتی است که به‌‌کمک حسگر تشخیص چهره که روی وب‌کم FHD آل‌این‌وان سوار است، می‌کوشد امنیت و سلامت کاربر را ارتقا دهد. برای مثال، به‌محض اینکه فردی پشت سر شما می‌ایستد، نرم‌افزار Tobii Aware با فرستادن نوتیفیکشن شما را مطلع می‌کند و با تار کردن صفحه‌نمایش، خواندن محتوای روی سیستم‌تان را برای آن فرد غیرممکن می‌کند.

با کنار رفتن فرد از جلوی وب‌کم، صفحه‌نمایش بلافاصله به‌حالت عادی باز می‌گردد. اگر هم سرتان را از روی مانیتور بردارید یا از پشت میزتان بلند شوید، سیستم قفل می‌شود و اجازه نمی‌دهد فرد دیگری با آن کار کند. ما این قابلیت را پیش‌تر در بررسی آل‌این‌وان Pro AP272 13M امتحان و عملکرد خوبی را تجربه کردیم.

البته قابلیت Tobii Aware سلامت کاربر را هم در نظر می‌گیرد و شبیه Screen Distance که در iOS 17 به آیفون اضافه شد، فاصله‌ی شما از نمایشگر و مدت‌زمانی را که پشت سیستم نشسته‌اید، بررسی می‌کند و درصورت تشخیص احتمال فشار به چشم‌ها، به شما هشدار خواهد داد تا نگاه‌تان را برای مدتی از مانیتور دور کنید.

اولین all in one مجهز به پردازنده نسل 13 اینتل با رم DDR5

درکنار این دو قابلیت که صرفا در آل‌این‌وان‌های مجهز به پردازنده‌های نسل 12 و 13 به کاربر ارائه می‌شوند، ماتریس به معرفی قابلیت‌های عمومی کامپیوترهای بدون کیس MSI پرداخت. ازجمله ای قابلیت‌ها می‌توان به قابلیت حذف صدای محیط Sound Tune، قابلیت Instant Display برای استفاده از مانیتور بدون نیاز به روشن کردن سیستم و سیستم کولینگ تقریبا بی‌صدای Silent Cooling که سال‌ها است در محصولات MSI به‌کار می‌رود و هر نسل ارتقا پیدا می‌کند، اشاره کرد.

تراشه TPM

وجود تراشه‌ی TPM روی سیستم به‌صورت سخت‌افزاری به این معنی است که اطلاعات حساس کاربر مانند رمزعبور یا اطلاعات بایومتریک به‌جای ذخیره‌شدن روی هارد، روی این تراشه رمزنگاری می‌شوند تا بدین‌ترتیب،خطر بازیابی اطلاعات با سرقت هارد به صفر برسد. سرعت عملکرد تراشه هم درمقایسه با نسخه‌های فریم‌ور که توسط شرکت‌های دیگر عرضه می‌شوند، به مراتب بالاتر است.

اولین all in one مجهز به پردازنده نسل 13 اینتل با رم DDR5

در انتهای این مراسم نیز راجع به برنامه‌های پیش روی شرکت برای عرضه All in oneهای دارای نسل 14 در ماه ژانویه سال 2024 خبر داد و نیز بازدید از بخش خدمات پس از فروش و نحوه تعمیر این کامپیوترها نیز صورت گرفت. این کامپیوترها تا دو هفته دیگر وارد بازار ایران خواهند شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید