شیائومی ۱۷ اولترا با دوربین‌های پیشرفته لایکا تا پایان این ماه از راه می‌رسد

به گزارش مدیاتی:در حالی که بازار گوشی‌های پرچمدار در آستانه داغ‌ترین رقابت سال قرار دارد، گزارش‌های جدید حکایت از آن دارند که شیائومی قصد دارد تا پایان همین ماه از گوشی قدرتمند شیائومی ۱۷ اولترا رونمایی کند. این محصول که به‌عنوان پیشرفته‌ترین پرچمدار جدید شیائومی شناخته می‌شود، با اپتیک‌های ارتقایافته لایکا در بخش دوربین همراه خواهد بود؛ موضوعی که آن را به یکی از جدی‌ترین مدعیان عکاسی موبایل در سال جدید تبدیل می‌کند.

انقلاب عکاسی با موبایل؛ افشای اسرار حیرت‌انگیز شیائومی ۱۷ اولترا

آیا آماده‌اید تا با پادشاه جدید گوشی‌های هوشمند آشنا شوید؟ گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که شیائومی قصد دارد همین ماه، بمب خبری خود را منفجر کند و از شیائومی ۱۷ اولترا (Xiaomi 17 Ultra) در چین رونمایی کند. این پرچمدار جدید قرار است به برادران خود یعنی شیائومی ۱۷ و ۱۷ پرو که شهریور امسال معرفی شدند، بپیوندد. اما چه چیزی این گوشی را متمایز می‌کند؟ بیایید نگاهی به اطلاعات لو رفته توسط منبع معتبر، «اسمارت پیکاچو» بیندازیم.

خداحافظی با مشکلات نوری؛ جادوی جدید لایکا

تمرکز اصلی شیائومی ۱۷ اولترا بر روی چیزی است که شاید کمتر به آن توجه شده باشد: خلوص نوری. برخلاف بسیاری از گوشی‌ها که برای اصلاح تصویر به نرم‌افزار وابسته‌اند، این گوشی قرار است با استفاده از پوشش لنز جدید و پیشرفته لایکا (Leica)، مشکلات را در همان مرحله ورود نور حل کند.

مزیت اصلی: این پوشش جدید باعث می‌شود نور بیشتری وارد لنز شود و در عین حال، مشکلاتی مثل پخش نور مزاحم (Glare) یا سایه‌اندازی (Ghosting) به حداقل برسد.

نتیجه: عکس‌هایی شفاف‌تر، واقعی‌تر و با رنگ‌هایی زنده‌تر، بدون نیاز به ویرایش‌های سنگین نرم‌افزاری.

دوربین سه‌گانه اما قدرتمندتر از همیشه

شنیده‌ها حاکی از آن است که شیائومی در این مدل تغییر استراتژی داده است. به جای استفاده از چهار دوربین، احتمالاً با یک سیستم سه‌گانه فوق‌حرفه‌ای روبرو خواهیم بود:

دوربین اصلی: یک سنسور غول‌پیکر ۵۰ مگاپیکسلی ۱ اینچی (احتمالا مدل OmniVision OV50X).

دوربین تله‌فوتو: یک لنز پریسکوپی شگفت‌انگیز ۲۰۰ مگاپیکسلی برای زوم‌های باکیفیت.

دوربین اولترا واید: یک لنز ۵0 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر عریض.

قدرت بی‌پایان با باتری عظیم و پردازنده نسل ۵

در دل این هیولای هوشمند، احتمالاً تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸ الیت نسل ۵ می‌تپد که وظیفه پردازش تصاویر پیچیده را بر عهده دارد. اما خبر هیجان‌انگیزتر مربوط به باتری است! شیائومی ۱۷ اولترا احتمالاً به یک باتری حجیم با ظرفیتی بین ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت مجهز خواهد شد. این یعنی یک جهش بزرگ در دوام شارژ که نگرانی کاربران پرمصرف را کاملاً برطرف می‌کند.

بازگشت به نمایشگر تخت و امکانات جانبی

ظاهراً دوران نمایشگرهای خمیده در سری اولترا به سر آمده است. انتظار می‌رود این گوشی با نمایشگر تخت و حسگر اثر انگشت اولتراسونیک عرضه شود که امنیت و راحتی بیشتری دارد. همچنین قابلیت ارتباط ماهواره‌ای دوگانه و بدنه‌ای بسیار مقاوم از دیگر ویژگی‌های احتمالی این دستگاه هستند.

یک سورپرایز دیگر: در رویداد رونمایی، احتمالاً شاهد معرفی مچ‌بند هوشمند می بند ۱۰ پرو (Band 10 Pro) و اولین سیستم ذخیره‌سازی اطلاعات (NAS) شیائومی نیز خواهیم بود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید