رسانه مدیاتی – طبق نتایج تحقیقاتی که به تازگی انجام شده است دانشمندان اعلام کردند افرادی که در رژیم غذایی خود از فلفل قرمز یا چیلی به صورت منظم مصرف میکنند احتمالا قلب سالمتر و طول عمر بیشتری دارند.
نتایج تحقیقات گسترده درباره این موضوع نشان میدهد خوردن فلفل تند یا چیلی به صورت منظم باعث میشود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان کمتر شود. همچنین خوردن فلفل در حالت کلی باعث افزایش طول عمر میشود.
در حال حاضر نتایج این تحقیقات منتشر نشده است و گفته میشود برای اولین بار در کنفرانس انجمن قلب آمریکا ارائه خواهد شد. در این پژوهش مصرف فلفل قرمز در رژیم غذایی و تاثیر آن در سلامت افراد بررسی شده است که در نهایت بیش از ۵۷۰ نفر به عنوان شرکتکننده در این پژوهش مورد آزمایش قرار گرفتند.
یکی از متخصصان قلب به نام بو ژو در بیانیهای مطبوعاتی کنفرانس اعلام کرده است که با بررسیهای انجامشده درباره فلفل قرمز میتوان گفت که مصرف این ماده غذایی به صورت منظم باعث کاهش خطرهای بیماریهای قبلی و مرگ و میرهایی که به دلیل سرطان رخ میدهد است. این مسئله باعث میشود که ترکیبهای رژیم غذایی احتمالا نقش زیادی در سلامت کلی بدن انسان دارند.
در حالت کلی این تحقیقات نشان داد افراد که به صورت منظم در غذاهای خود از فلفل استفاده میکنند نسبت به افرادی که به ندرت از آن استفاده میکنند یا اصلا نمیخورند ۲۶ درصد با خطر نسبی مرگ و میرهایی که به دلیل بیماریهای قلبی و عروقی و ۲۳ درصد با خطر مرگ به دلیل سرطان روبهرو میشوند. نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که مصرف فلفل قرمز باعث کاهش ۲۵ درصدی مرگ به دلیل هر نوع مشکل در سلامتی افراد میشود که در نتیجه میتوان گفت فلفل باعث افزایش عمر افراد میشود.
با توجه به اینکه دانشمندان میخواهند روندهای شناسایی به وسیله مطالعات را بررسی کنند که هر کدام از آنها پارامترها و شرایط خاص خود را داشتند نمیتوانند رابطه مستقیمی بین فلفل خوردن و بهبود سلامت برقرار کنند. دکتر ژو نیز درباره این موضوع میگوید: «ممکن است دلایل و مکانیزمهای دقیقی درباره این یافتهها وجود داشته باشد اما در حال حاضر ناشناخته هستند؛ بنابراین نمیتوان به صورت قطعی گفت که خوردن فلفل قرمز باعث طول عمر افراد میشود. همچنین مرگ و میر افراد را به دلیل عوامل قلبی و عروقی یا سرطان کاهش میدهد. برای تایید این یافتهها باید تحقیقات بیشتری انجام شود.