روش دیلیت اکانت تیک تاک | چطور حساب کاربری تیک تاک خود را حذف کنیم؟

0
زمان مطالعه: 3 دقیقه

رسانه مدیاتی – در این مطلب روش دیلیت اکانت تیک تاک را به صورت کامل آموزش می‌دهیم. پس از انجام این اقدامات حساب کاربری شما به مدت زمان یک ماه در حالت تعلیق یا غیرفعال درمی‌آید که اگر در این فاصله وارد اپلیکیشن مذکور نشوید حساب شما برای همیشه پاک خواهد شد.

روش دیلیت اکانت تیک تاک

در ادامه این مطلب روش دیلیت اکانت تیک تاک را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد که عبارت‌اند از:

۱- ابتدا باید اپلیکیشن تیک تاک را روی گوشی همراه خود باز کنید. در این بخش می‌توانید نماد یادداشت موسیقی سیاه و سفید آن را در صفحه اصلی (iPhone / iPad) یا در کشوی برنامه (Android) پیدا کنید. در این بخش اگر همچنان قصد حذف حساب را داشته باشید می‌توانید به همه محتواهای تیک تاک خود دسترسی پیدا کنید. اگر مواردی را در برنامه خریداری کردید، واجد شرایط بازپرداخت نخواهید بود.

روش دیلیت اکانت تیک تاک

۲- در این مرحله نیز باید روی آیکون پروفایل ضربه بزنید که این طرح کلی شخص در گوشه پایین سمت راست صفحه است. اگر قبلاً وارد حساب کاربری خود نشده اید ، اکنون از شما خواسته می شود این کار را انجام دهید.

روش دیلیت اکانت تیک تاک

۳- در این بخش نیز روی منوی سه نقطه • • • ضربه بزنید که در گوشه بالا سمت راست صفحه است.

۴- در این بخش نیز روی مدیریت حساب من ضربه بزنید که در بالای منو قرار دارد.

روش دیلیت اکانت تیک تاک

۵- در ادامه روش دیلیت اکانت تیک تاک نیز به بخش پایین مراجعه کنید و روی حذف حساب ضربه بزنید. در انتهای صفحه مدیریت My Account قرار دارد. این صفحه تأیید را نشان می دهد که جزئیاتی درباره حذف حساب شما ارائه می دهد. اگر حساب خود را با یک سرویس رسانه های اجتماعی مانند توییتر یا فیس بوک ایجاد کرده اید ، باید قبل از نمایش صفحه تأیید ، تأیید و ادامه ورود به آن سرویس را بزنید.

روش دیلیت اکانت تیک تاک

۶- سپس در این مرحله روی گزینه Delete Account ضربه بزنید. که در پایین صفحه قرار دارد. با این کار یک پنجره تأیید ظاهر می شود که بسته به نحوه تنظیم حساب خود ، ممکن است از شما خواسته شود شماره تلفن خود را تأیید کنید و برای تأیید حذف ، کد تأیید را وارد کنید. دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید تا بررسی کنید آیا از شما خواسته شده است.

روش دیلیت اکانت تیک تاک

۷- در پایان آموزش روش دیلیت اکانت تیک تاک نیز برای تایید روی حذف کلیک کنید. شما بلافاصله از TikTok خارج خواهید شد. اکنون که حساب شما غیرفعال شده است ، فیلم‌های شما برای دیگران در برنامه قابل مشاهده نخواهد بود. اگر نظر خود را تغییر دادید ، قبل از پایان دوره 30 روزه مجدداً وارد حساب خود شوید.

بیشتر بخوانید: «آموزش اتصال اکانت اینستاگرام به کلاب هاوس»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.