رسانه مدیاتی – گزارشهایی که به تازگی منتشر شده است نشان میدهد منابع نزدیک به شرکت اپل مدعی شده اند که مدل جدید گوشی هوشمند این شرکت بدون درگاه نصب سیم کارت فیزیکی عرضه می شود.
عرضه آیفون 15 بدون درگاه نصب سیم کارت فیزیکی
به گزارش شفقنا رسانه از فارس به نقل از جی اس ام آرنا، در شرایطی که هنوز بیش از یک سال تا زمان عرضه آیفون ۱۴ باقی مانده، اطلاعات منحصر به فرد و عجیبی در مورد گوشی آیفون ۱۵ منتشر شده که بر اساس آن گوشی مذکور تنها قابلیت استفاده از سیم کارت مجازی را دارد که به ای سیم مشهور است و نصب سیم کارت فیزیکی بر روی این مدل از آیفون ممکن نخواهد بود.
البته کاربران می توانند دو سیم کارت مجازی را بر روی آیفون ۱۵ نصب کنند تا بتوانند از هر یک از آنها در صورت تمایل استفاده کنند. همچنین گفته می شود حذف درگاه سیم کارت فیزیکی تنها مربوط به مدل پروی آیفون ۱۵ است و مدل ساده آیفون ۱۵ کماکان قابلیت نصب سیم کارت فیزیکی را خواهد داشت.
به نظر می رسد اپل مانند همیشه در این زمینه موضع گیری نخواهد کرد و علاقمندان باید تا سال ۲۰۲۳ منتظر بمانند تا ببینند آیا آیفون ۱۵ پرو دارای درگاه سیم کارت فیزیکی خواهد بود یا خیر. البته این شرکت قبلا اعلام کرده بود که قصد دارد در آینده همه پرت های فیزیکی آیفون را حذف کند. در عین حال مشخص نیست در کشورهایی که خدمات سیم کارت مجازی ارائه نمی شود، آیفون ۱۵ کماکان با درگاه سیم کارت فیزیکی عرضه می شود یا خیر.
این در حالی است که مدتی قبل شرکت اپل بهروزرسانی مهم iOS ۱۵.۲ را منتشر کرد که شامل قابلیت جدیدی به نام میراث دیجیتالی (Digital Legacy) است.
گفته میشود این تغییر به کاربران اجازه میدهد افراد خاصی را انتخاب کنند که میتوانند پس از مرگ آنها، به حساب اپلشان دسترسی پیدا کنند.
تاکنون دسترسی به حساب اپل عضو خانواده یا دوستی که درگذشته بود، برای عزیزانشان بسیار دشوار بود. بازماندگان شخص بدون کد ورود تلفن یا اطلاعات آی کلود، برای دسترسی به اطلاعات دیجیتالی فرد متوفی، گاهی مجبور می شدند حکم دادگاه دریافت کنند. این دسترسی می تواند به بازماندگانی که به شمارههای تلفن، ایمیلها، کلمات عبور، یادداشتها و اطلاعات دیگر فرد متوفی نیاز دارند، مفید باشد.
مخاطبان انتخاب شده می توانند پس از درگذشت کاربر، به اطلاعات ذخیره شده در آی کلود مانند تصاویر و اسناد دسترسی پیدا کنند البته باید کلید دسترسی ویژه و یک نسخه از گواهی فوت وی را داشته باشند.
کاربران میراث دیجیتالی افرادی را انتخاب می کنند که احتمالا به گواهی فوت آنها دسترسی داشته باشند. برای تنظیم قسمت میراث دیجیتالی، کاربران پس از به روزکردن سیستم عامل دستگاه و دریافت نسخه iOS ۱۵.۲ باید این مراحل را طی کنند:
«قسمت تنظیمات در گوشی آیفون را باز کرده و به روی نام خود در بالای صفحه بزنند. قسمت “کلمه عبور و امنیت” را انتخاب کنند و سپس مخاطبان میراث (Legacy Contact) را انتخاب کنند. نام پنج نفر از اعضای خانواده یا دوستانشان را انتخاب کنند. کاربر کد دسترسی دریافت خواهد کرد که باید آن را چاپ کرده و در مکان امنی در کنار اسناد دیگرش نگهداری کند. مخاطبان میراث دیجیتالی باید این کد و گواهی فوت را برای دسترسی به حساب کاربر ارائه کنند.»
بر اساس گزارش شبکه CNBC، مخاطبان میراث می توانند برای تقاضای دسترسی پس از فوت کاربر، به وب سایت اپل مراجعه کنند.
بیشتر بخوانید: «ریپل چیست و چرا با بقیه ارزهای دیجیتال متفاوت است؟»