رسانه مدیاتی – گزارشهایی که به تازگی منتشر شده است نشان میدهد رگولاتور مالی آلمان به دلیل افزایش حملات سایبری پس از آغاز جنگ در اوکراین هشدار امنیت سایبری جدیدی اعلام کرد.
رشد حملات سایبری پس از آغاز جنگ اوکراین
این رگولاتور مرتباً درباره حملات سایبری هشدار می دهد اما هشدار امنیتی روز گذشته نشان دهنده افزایش نگرانی های آن است. در هشدار BaFin آمده است: در روزهای اخیر مکرراً به زیرساخت فناوری اطلاعات حمله شده است.
به گزارش ایتنا از مهر، رگولاتور مالی آلمان اعلام کرد رویدادهای اخیر به خصوص به شکل حملات DDoS بوده که طی آن هکرها سعی می کنند حجم بالایی از ترافیک داده را روانه شبکه و به این ترتیب آن را فلج کنند.
روسیه در ۲۴ فوریه به اوکراین حمله کرد و این امر به فروپاشی روابط کشور با غرب متهم شد. از سوی دیگر دولت این کشور اتهامات دولت های غربی درباره دخالت در حملات سایبری را رد کرده است.
این شرکت به نشریه گاردین اعلام کرد بسیاری از ویدئوها به دلیل نقض قانون مربوط به رویدادهای خشن حذف شده اند. طبق این قانون تولید کنندگان محتوا نمی توانند رویدادهایی مانند حمله را انکار کنند یا بی اهمیت جلوه دهند.
یوتیوب درباره اقدامات اجرایی توضیح زیادی نداد اما اشاره کرد حدود ۹ هزار کانال را تعلیق کرده است. نیل موهان مدیر تولید محتوای یوتیوب در این باره به گاردین می گوید: ما قانونی درباره رویدادهای خشونت بار بزرگ داریم که درباره مواردی مانند انکار رویدادهای مذکور اعمال می شود. آنچه در اوکراین اتفاق می افتد نیز یک رویداد خشونت بار بزرگ است.
در حقیقت تاکیدی بر نقش حیاتی سرویسهایی مانند یوتیوب در جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست در فضای آنلاین است. این شبکه اجتماعی فقط در روسیه بیش از ۹۰ میلیون کاربر دارد.
این درحالی است که گزارشهای اخیر نشان میدهد یوتیوب به تازگی یک ویژگی جدید را به پلتفرم پخش ویدئوی محبوب خود اضافه کرده است که امکان برجسته کردن بخشهای محبوب ویدیوها را فراهم میکند.
ویژگی جدید یوتیوب هم در اپلیکیشنهای موبایل و هم در پخشکننده وب ارائه میشود و بیشترین قسمت بازپخششده ویدیویی را که کاربر تماشا میکند برجسته میسازد.
با نگاهی به این ویژگی، میتوان نمودار خاکستری رنگی را مشاهده کرد که در بالای نوار ویدئو ظاهر میشود. اگر نمودار بالا باشد، آن قسمت از ویدئو قبلا بارها پخش شده است. از این ویژگی میتوان برای یافتن و تماشای سریع بخشهای پربیننده و جذاب ویدئوها کمک گرفت.
ویژگی جدید یوتیوب، بهخصوص در هنگام مشاهده ویدئوهای طولانی بیشتر ۱۵ دقیقه و یا ویدئوهایی که با استفاده از برچسبهای زمانی (timestamps) فصلبندی نشدهاند مفید است.
در این موارد بدون نیاز به مشاهده و گشتن کل ویدئو کاربران میتوانند جالبترین بخشها را پیدا کنند. این قابلیت در گذشته یک ویژگی آزمایشی مختص کاربران پولی یوتیوب بود.
این در حالی است که مدتی قبل یوتیوب در پشتیبانی از آزمایش پشتیبانی از قابلیت ” تصویر در تصویر ” برای ios کمی کندتر عمل کرد، با این حال طبق یک توئیت گفته می شد این قابلیت طی چند روز آینده برای کاربران ios نیز ارائه خواهد شد. بنا به گزارش TechCrunch، پس از آنکه روز گذشته یک کاربر یوتیوب با انتشار یک توئیت از مشکلات دسترسی به این ویژگی آزمایشی خبر داد، پاسخ توئیتری یوتیوب نشان می داد که این ویژگی به سرویس معمولی یوتیوب خواهد آمد و و به زودی، همه مشترکان (نسخه رایگان و پریمیوم) در نهایت پس از آزمایشهای متعدد میتوانند به این ویژگی دسترسی داشته باشند.
اولین بار در ژوئن ۲۰۲۱ اعلام شد که دوره بتا قرار بود در ۳۱ اکتبر برای کاربران نسخه پولی به پایان برسد. سپس طبق وب سایت آزمایشات YouTube، این دوره تا ۸ آوریل تمدید شد. یوتیوب در تاریخ ۸ مارس ۲۰۲۲ در توئیتی اعلام کرد که ویژگی تصویر در تصویر برای کاربران ios ۱۵ یا نسخه جدیدتر منتشر میشود. یک سخنگوی یوتیوب در آن زمان به TechCrunch گفته بود که این ویژگی در «ماههای آینده» برای کاربران iOS اپلیکیشن پولی یوتیوب در دسترس خواهد بود.
حالا با توجه به توئیت یوتیوب به نظر میرسد که ظرف چند روز آینده این ویژگی روی آیفون و آیپد نیز عرضه خواهد شد. اما به نظر میرسد این خبر نادرست باشد. پس از اینکه سایتهای خبری (از جمله سایت TechCrunch) به این تغییر در بازه زمانی راهاندازی اشاره کردند، یوتیوب در تلاش برای شفافسازی آنچه گفته بود به توییتر بازگشت.
این شرکت گفت که توئیتش به ویژگی PiP برای برنامه YouTube TV اشاره دارد که اخیراً اضافه شده است. اما سوال کاربر که در وهله اول باعث پاسخ یوتیوب شد، سوالی درباره YouTube TV نبود. کاربر حتی اکانتهای YouTube و YouTube India را مستقیماً برچسبگذاری کرد و به برنامهای که با آن مشکل داشت فقط به عنوان «YouTube»(نه YouTube TV) اشاره کرده بود. با این حال برخی از کاربران همچنان میتوانند از طریق YouTube TV از این ویژگی استفاده کنند.