گوگل نسخهی مرورگر اپلیکیشن اندرویدی Read Along را منتشر کرد. این وبسایت اگر چه مراحل آزمایشی خود را طی میکند اما امکان دسترسی به آن برای همه کاربران فعال شده است.
این وبسایت صدها داستان تصویری در سطوح مختلف دارد. بعد از این که کودکان یک داستان را انتخاب کردند، با استفاده از میکروفون دستگاه شروع به خواندن میکنند. بعد از خواندن هر کلمه توسط کودک آن کلمه آبی میشود و زیر واژههایی که به درستی تلفظ نشوند خط قرمزی نشان داده میشوند؛ حال کافی است روی کلمهی که زیر آن خط قرمز کشیده شده کلیک کنید تا دستیار مجازی این سرویس یعنی Diya شیوهی درست تلفظ آن را برای شما بخواند.
در حال حاضر این سرویس فقط از مرورگرهای کروم، فایرفاکس و اج پشتیبانی میکند و در آیندهای نزدیک امکان استفاده از آان در سایر مرورگرها از جمله سافاری اپل فراهم خواهد شد. داستانها به زبانهای مختلفی ارائه شدهاند از جمله انگلیسی، هندی، گجراتی، بنگالی، ماراتی، اسپانیایی و پرتغالی.
البته گوگل داستانهای جدیدی به مجموعهی Read Along اضافه کرده است که البته امکان دسترسی به آنها در اواخر سال جاری برای هر دو نسخهی این سرویس یعنی نگارشهای تحت وب و همچنین اپلیکیشن اندروید فراهم خواهد شد. این داستانها شامل متنهایی اقتباس شده از محتواهای ویدئویی کودکانه از شرکتهایی مثل USP Studios و ChuChu TV هستند؛ البته داستانهای سادهای هم از کتابهای الفبا و صوت شرکت آموزشی Kutuki هم انتخاب شدهاند.
اپلیکیشن اندرویدی Read Along از زمان انتشار در سال 2019 تا به امروز بیشتر از 30 میلیون کاربر کودک داشته است. حال با فراهم شدن امکان دسترسی به آن از طریق کامپیوتر، کودکان میتوانند از مشاهده محتوای آن در صفحات نمایش بزرگتر لذت ببرند. البته انتقاد معلمها در این زمینه بیتاثیر نبوده است چرا که بعضی از کودکانی که با مشکلات کم بینایی دست و پنجه نرم میکنند، امکان استفاده از نسخهی اندرویدی Read Along را ندارند.