جزئیات رویداد ابردراک، ارائهدهنده به بیش از ۴۸هزار وبسایت
در رویدادی که ۲۶ خرداد ماه برگزار شد، تیم ابردراک اظهار داشت که به بیش از ۴۸هزار وبسایت سرویس ارائه میدهد و دارای ۲۶هزار اکانت رجیستر شده است و علاوه بر آن به دنبال افزایش این سهم در بازار هم هست.
طبق اخبار منتشر شده از این رویداد، ابردراک قصد دارد که برند خود را بازسازی کرده تا با اینکار بتواند خدمات را با کیفیت بهتر و سرعت بالاتر به کاربران ارائه دهد. در این رویداد که در حاشیه ریبرندینگ این تیم برگزار شد، تیم ۲۷ نفره آنها اعلام کردند که هدف پیش روی آنها دریافت سهم بیشتری از فضای ابری بازار کشور است. در ادامه این مطلب رسانه مدیاتی به بررسی سخنان سارا راد، همبنیانگذار و مدیر روابط عمومی ابردراک خواهیم پرداخت.
صحبتهای مدیر روابط عمومی ابردراک، سارا راد، در رابطه با تاریخچه فعالیت ابردراک
سارا راد در گفتوگوهای خود فعالیتها و پیشرفتهای ابردراک را به ترتیب طی سالهای اخیر مرور کرد.
فعالیت ابردراک در سال ۱۳۹۸؛ شروع استارتاپ
استارتاپ ابردراک برای اولین بار در شیراز در سال ۱۳۹۸ شروع شد. هدف آنها از ابتدا سربلندی شهر شیراز بود و دستاورد بزرگی که طی این سالها داشتند، عبور موفقیت آمیز از قطعی اینترنت در آبان ماه سال ۱۳۹۸ بود که توانستند سرویسهای بدون قطعی را به کاربران عرضه کنند. با این موفقیت زیرساخت این استارتاپ نوظهور ۳۰۰٪ افزایش پیدا کرد که پیشرفت چشمگیری برای آنان به حساب میآمد.
فعالیت ابردراک در سال ۱۳۹۹؛ افتتاح دفتر فیزیکی
بعد از این موفقیت، در سال ۱۳۹۹ اولین دفتر حضوری خود را افتتاح کردند. با انتشار ویروس کرونا این استارتاپ توانست سرویسهای Live Vod خود را ارائه کند که طبق آمارها، هم اکنون نزدیک به ۲۶ میلیون نفر از آن استفاده میکنند. همچنین وی عنوان کرد که این شبکه ۲ ترابایت ظرفیت دارد. طبق گفتههای سارا راد، در همان زمان بود که دیتاسنترهای شهرهای تبریز و شیراز به مراکز این استارتاپ افزوده شد. با این اتفاق بود که ابردراک وارد مرحله جدیدی شد.
فعالیت ابردراک در سال ۱۴۰۰؛ رشد ۵۰۰ برابری
سال ۱۴۰۰ سال رشد برای این استارتاپ به شمار میرود؛ چرا که با فراهم کردن توپولوژی Anycast برای همه مشتریان و نیز روی کار آوردن ۳۰ هزار دامنه روی DNS SERVER ها از طریق همکاری با شرکتهای هاستینگ، توانست به رشد ۵۰۰ برابری نسبت به سال قبل خود برسد. به این ترتیب در پایان این سال موفقیت آمیز، سرمایه زیادی برای ابردراک جمع شد.
سخنان راد در ارتباط با مهاجرت و تاثیر منفی آن بر استارتاپها
با وجود تمامی پیشرفتهایی که ابردراک طی این سالها به دست آورده بود، در رویداد برگزار شده از مهاجرت افراد به عنوان یکی از نقاط آسیب زننده به استارتاپ عنوان کرد. اما همزمان با اوج این مهاجرتها که در سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد، تیم فنی ابردراک توانستند علی رغم آسیب وارد شده، با کمک مدیر عامل توانمندشان مسیر جدیدی را در پیش بگیرند.
همزمان با قطعی اینترنت در سال ۱۴۰۰ ابردراک مجبور شد تیم پشتیبانی خود را نزدیک به ۳ برابر افزایش دهد تا با بحران روبرو شود. این معضل همراه با افزایش نرخ ارز از جمله آسیبهایی بود که طی این سالها به استارتاپ ابردراک وارد شد.
بخشی از سخنان سارا راد در ارتباط با مسیر پشت سر گذاشته: «ما بعد از این همه فعالیت باور داریم هنوز در ابتدای راه هستیم. ما تصمیم گرفتیم که بهخاطر تجربه کاربری مناسبتر و ارائه سرویس بهتر، هویت ابردراک را بازتعریف کنیم و این کار را با ریبرندینگ خود انجام دادیم.»
تغییرات لوگوی ابردراک
لوگوی این استارتاپ ترکیبی از حرف “د” و ابر و کوه دراک است. در این لوگو حرکت رو به بالایی به بیننده نشان داده میشود که نشان از اشتیاق تیم ابردراک برای حرکت مداوم رو به جلو است. همچنین شما شاهد رنگهای جذابی چون سبز و آبی هستید که حس امنیت، اطمینان و هوشمندی را به شما القا میکند.
سخنان سینا سلطانی، مدیرعامل ابردراک، در ارتباط با مشکلات بازار
سینا سلطانی اظهار داشته که کمتر کسی پیدا میشود که در چنین حوزهای سرمایهگذاری کند. او برای افرادی که قصد وارد شدن و سرمایهگذاری در این حوزه را دارند پیشنهاد کرد که باید اطلاع داشته باشند که این صنعت، یک صنعت زیرساختی است و برای رسیدن به سوددهی خالص باید صبور باشند چرا که این نتیجه طی سالیان متمادی به دست میآید.
مدیرعامل ابردراک همچنین نارضایتی خود از نبود دیتاسنتر مناسب و عدم اتصال مناسب اینترنت را بیان داشت.
سخنان فرشاد خونجوش، رئیس هیئت مدیره ابردراک، در رابطه با مسیر آینده این استارتاپ
فرشاد خونجوش که هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز است، پیش بینی میکند که در آینده حدود ۹۰ درصد شرکتها از رایانش ابری استفاده خواهند کرد. این پیشبینی را برای سال ۲۰۲۷ اعلام کرده است.
در ادامه بخشی از سخنان خونجوش را میخوانید: «در حوزه درآمد، در یک سال گذشته ۱۶۰۰ درصد رشد کردیم. نیروی کاری ما هم پنجاه درصد رشد کرده است. همچنین تعداد تیکتهای پاسخدادهشده به مشتریان ۱۸۰۰ درصد رشد کرده که بهخاطر زیادشدن سرویسهای ما بوده است. infrastructure (زیرساخت) ما نیز ۵۰۰ درصد رشد کرده است. ترافیک شبکه در ابردراک نیز بیش از ۱۰۰ درصد رشد کرد و اکنون ۲ هزار گیگابایت بر ثانیه است. در حوزه Rps هم باید بگویم میتوانیم یک بیلیون درخواست را در ثانیه پاسخ دهیم. همچنین نودهای اکتیو ما ۳۰۰ درصد رشد کرده است. قدرت پردازش ما هم نیز ۱۲۰۰ درصد رشد کرده. اینها همه خبر از مسیر آینده درخشانی برای ما میدهد.»
برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این استارتاپ میتوانید از وبسایت رسمی آنها به نشانی derak.cloud دیدن نمایید.