چگونه باید پرینت تلفن همراه بگیریم؟ (آموزش کامل دریافت ریز مکالمات)
موقعیتهای زیادی وجود دارد که ممکن است افراد بخواهند پرینت تلفن همراه خود را بگیرند؛ مثلا مشکلات و مسائل قضایی در میان باشد و افشا کردن پیامکهای ارسال شده به حل یک پرونده قضایی کمک کند و یا گاهی اوقات قبض صادر شده برای شما بیشتر از حد محاسبه شده شما باشد.
راههای دریافت پرینت تلفن همراه
برای دریافت پرینت تلفن همراه دو روش وجود دارد که در ادامه هر کدام را توضیح خواهیم داد.
پیش از آن باید بدانید که دریافت پرینت تلفن همراه یکی از مسائل قانونی است و هر شخصی با هر هدفی نمیتواند به سادگی به پرینت تلفن همراه دست پیدا کند. درواقع اپراتورها به صورت مجزا اجازه ندارند که پرینت پیامکها را حتی در اختیار صاحب خط قرار دهند. در نتیجه میتوانید حدس بزنید که حتی قادر به دریافت پیامکهای همسر یا فرزندان خود نیز نخواهید بود. از آنجایی که تماسها و پیامکها توسط اپراتورها ذخیره و نگهداری میشوند، اگر دریافت پرینت برای ما ضرورت داشت باید چه کار کنیم؟
پیامکها به دو نوع پیامک شخصی و پیامک پنل اساماسی تقسیم میشوند. باید بدانید که لازمه این کار این است که به مراجع قضایی مراجعه کرده و پس از شرح دلیل و هدف دریافت پرینت از آنها دستور صدور پرینت تهیه کنید. پس از آن میتوانید به صورت قانونی نسبت به دریافت پرینت اقدام کنید.
روش اول دریافت پرینت پیامک و تلفن همراه: یکی از راههایی که میتوانید برای دریافت پرینت پیامک اقدام کنید، پنل مدیریت سامانه پیامکی است که از طریق سایتها و اپلیکیشنهای معرفی شده توسط اپراتورها قابل دسترسی است. برای مثال میتوانید برای دریافت پرینت پیامک همراه اول با شماره 9990 و دریافت پرینت پیامک ایرانسل با شماره 700 تماس حاصل نمایید. اما به طور کل نحوه دریافت پرینت پیامک برای همه اپراتورها یکسان است.
روش دوم دریافت پرینت پیامک و تلفن همراه: راه دیگر نیز مراجعه به مراکز خدماتی اپراتور مربوطه است که در هر شهری وجود دارند. با دریافت پرینت تلفن همراه تنها میتوانید زمان ارسال پیامک (فقط پیامکهای ارسال شده از گوشی فرد به گوشی شخص دیگر) و نیز شماره تلفن محاطب را مشاهده کنید ولی خبری از مشاهده متن پیامکها نیست.
دقت داشته باشید حتی اگر دستور دریافت پرینت پیامک را به همراه داشته باشید، شخص مالک سیم کارت باید حتما حضور فیزیکی داشته باشد و این امر را تایید کرده و رضایت دهد. در غیر این صورت پرینت به شخص دیگری داده نمیشود. مگراینکه مالک خط فوت کرده باید یا خود متهم پرونده قضایی باشد. در این صورت پرینت تلفن را به شخص دیگری هم تحویل میدهند.
پیامکها تا چه مدت ذخیره میشوند؟
به عنوان آخرین نکته لازم است بدانید پیامکها ممکن است تا چندین سال در سرورهای اپراتورها باقی بمانند ولی طبق دستورالعمل ارائه شده از سمت دادگاه تنها میتوان پیامکهای تا ۶ ماه قبل را مشاهده کرد.