لپ تاپ هایی که نباید بخرید
به گزارش رسانه مدیاتی، در اکثر مقالات و سایتها، بسیار خواندهاید که چه لپتاپهایی خوب هستند و غالبا آنچه شنیدهاید، نکات مثبت لپتاپها بوده است. اما صرف نظر اینکه چه لپتاپی کاربردیتر و بهتر است، این مسئله مهم است که با نقاط ضعف آنها هم آشنا باشید تا هزینه خود را صرف یک دستگاه پایین رده نکنید. پس در این مطلب، همراه باشید تا با لپتاپهایی آشنا شوید که شاید بهتر باشد از لیست خرید خود حذفشان کنید.
1. HP EliteBook 840 G4
پردازنده این لپتاپ، i5 7200U است و دارای کارت گرافیکی داخلی است. همراه آنها یک رم 4 گیگابایتی و حافظه HDD یک ترابایتی هم قرار دارد. پردازندهای که استفاده شده، از نسل 7 اینتل است که قدیمی است. اگر بخواهیم با لپتاپهای هم رده مقایسه کنیم، عملکرد ضعیفتری دارد. در نتیجه شما میتوانید با هزینه مشابه، لپتاپهای بهتری برای خود تهیه کنید.
2. لپتاپ ایسوس R565EA-UH51T
این لپتاپ در بعضی قسمتها خوب و در بعضی قسمتها بد عمل کرده است. علیرغم اینکه در این مدل از پردازنده اینتل Core i5 1135G7 استفاده شده، اما شما هیچ کارت گرافیکی مجزایی نمیبینید، که خب نقطه ضعف بزرگی است. از طرفی کارت SSD استفاده شده با اینکه پر قدرت است، اما حافظه 256 گیگابایتی آن، آنچنان چشمگیر و کاربردی نیست.
3. Expertbook P2458F-A
از نکات منفی این لپتاپ همین بس که حافظه HDD آن تنها یک ترابایت و رم آن 8 گیگابایت است. سختافزار این لپتاپ شامل i5 10210U و MX130 میباشد. خلاصه بگوییم، با همین قیمت میتوانید لپتاپهای بسیار بهتر با حافظه بیشتر را خریداری کنید.
بیشتر بخوانید: افزایش سرعت استارلینک در حد فیبر نوری
4. لپتاپ ایسوس R528EP-BQ1056
در یک کلام، توان و عملکرد این لپتاپ نسبت به همردههای خودش بسیار کمتر است. پردازنده core i7 1165G7 در کنار تراشه گرافیکی MX330 مجموعا عملکرد ضعیفتری را نسبت به سیپییوهای به طور مثال 10300H و 11300H و کارت گرافیک 1650 و 1660، ارائه میدهند. با اینکه حافظه SSD و رم آن خوب است، اما دلیل کافی به ما برای خرید این لپتاپ نمیدهند.
5. ASUS ROG Strix G513 IH-A
به طور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم، این لپتاپ کارت گرافیک ضعیفی دارد. کارت گرافیک این مدل 1650 است که در مقابل 3050 و 1660Ti، حرفی برای گفتن ندارد.
6. لپتاپ ایسوس ZenBook 14 UX435EG
مشکل این لپتاپ، قیمت بالای آن است. قیمت بالای 40 میلیون تومان مسلما برای همه مناسب نیست و از طرف دیگر، شما میتوانید حتی با نصف این قیمت، لپتاپهایی با ویژگیهای سختافزاری مشابه بگیرید. حتی اگر صفحه نمایش لمسی کوچک آن را در نظر بگیریم، باز هم خرید آن منطقی نیست
7. MSI GE76 12UGS
اگر قیمت این لپتاپ را بشنوید، دیگر دنبال دلیل برای حذف آن از لیست خرید خود نمیگردید. 107 میلیون تومان به ازای کارت گرافیک 3070Ti !
8. Surface Laptop Studio
این مدل، بهترین نسخه از آخرین مدل سری سرفیس است که دارای پردازندههای Core i7 11370H و RTX 3050Ti است. قیمت این کار، نقطه پایان بحث ما درباره این لپتاپ است؛ 120 میلیون تومان!
9. Mac Book Pro 16 inch MK1A3
مگر میشود درمورد محصولات بسیار گرانی که ارزش خرید ندارند، صحبت کنیم و نامی از محصولات اپل نبریم؟
بالاترین نسخه مک بوک پرو که در ایران موجود است قیمتی بالای 130 میلیون تومان دارد که اصلا خرید آن در قیمتهای پایین هم پیشنهاد نمیشود. حتی اگر مک بوک به یک محصول خوب تبدیل شود و هر چهقدر ویژگیها و امکانات خوبی را در اختیار شما بگذارد بازهم نمیتواند این حجم بالای پول را موجه کند.
مقاله ای بسیار ضعیف، بدون پایه علمی و بند به بند مطلب مشکل دارد
درود، علی جان هر کجای مطلب به نظرت اشتباه هست، برامون کامنت بذار در موردش
من یه لپ تاپ ایسوس R528EP-BQ1056 دارم و از وقتی خریدمش خیلی اذیت شدم البته که دلیلش پردازنده ش که خیلی هم عالیه
اولا کارت گرافیک انویدیای این لپ تاپ اصلا به کارتون نمیاد دوما کارت گرافیک اینتلش فوق العاده ست و نظر من عالیه اما خروجی فقط به یک مانیتور میده که افتضاحه و این مورد بیشتر اذیتم میکرد و مجبور به خرید نوعی هاب شدم و اصلا انگار مشکل مادربرد این دستگاهه تا سی پی یو! یه رم آنبرد ۸ گیگ داره و شما میتونید بهش رم اضافه کنید که من یه ۱۶ گذاشتم. اس اس دی فوق العاده خوب و مانیتور فوق العاده بد وب کم بد تاچ بد افتضاح و باطری ضعیف! بر خلاف گفته شما از نظر من بهترین جای این دستگاه همون سی پی یو دستگاه هستش که پرفورمنس فوق العاده ای داره و البته روی ویندوز و لینوکس یه جور بود!
من به عنوان یک مهندس نرم افزار که گاهی لازم بود ۲ تا سرور جاوایی و دو تا سرور نود و دیتابیس و پروژه ری اکتی بالا بیارم گاهی مجبور به ری استارت لپ تاپ میشدم تا اینکه شرکت بهم یه لپ تاپ ویندوزی دیگه داد با سی پی یو نسل ۱۳ و رم ۳۲ مشکلات کمی حل شد اما باز هنگ میکرد و لگ میزد!
اما ماه پیش یه دستگاه مک بوک ۱۴ اینچ با سی پی یو ام ۳ پرو خریدم با ۱۸ گیگ رم/ من روی این لپ تاپ ۲ تا سرویس جاوایی سنگین ۳ مدل دیتابیس به علاوه داکر و سرور نود جی اس و نست جی اس ران میکنم با ۳ تا پروژه ری اکتی نکست تقریبا هیچ لگی نیست آلارم رم پر ندارم وسطش کلی کار دیگه میکنم تب های کروم و سافاری برای خودشون جولون میدن و پست من و انواع اقسام مسنجر و کلی چیز دیگه میچرخم و من هیچ چیزی حس نمیکنم تازه به ۴ تا مانیتور وصلش کردم و باطری دستگاه حدود ۱۰ ۱۲ ساعت بدون برق شارژ میده/ اینجای داستان رو باهاتون مخالفم من به عنوان کسی که پدر دیوایس رو در میارم میگم این یه چیز دیگست حتی از بهترین سی پی یو i9 هم بهتره درسته ۱۱۰ م تومن پول دادم اما راحت شدم و البته خیلی قشنگه سبکه دیسپلیش 6k هست که ۱۰۰۰ نیته (بهترین مانیتور من ۵۰۰ نیته)
به همه توصیه میکنم حتی قسطی یه دونه بخرن و خودشون رو از ویندوز و سی پی یو اینتل راحت کنن البته اگر گیمر نیستن!
درود، سامان جان ممنون که تجربت رو با ما به اشتراک گذاشنی
سلام با رمی که گذاشتی کارت گرافیک اینتلت رو چی شناخته؟
6k واقعن
اغراق میکنی نهایت 4کی باشه
شایدم من اشتباه کرده باشم
Liquid Retina XDR display
3024 by 1964 pixels
XDR brightness: 1000 nits sustained full-screen, 1600 nits peak (HDR content only)
دقیقا متوجه نشدم اگر منظورتون اینه چقدر رم میگرفت که معمولا یه مقدار ثابته یا حداکثر داره که معمولا میشد ۱.۵ گیگ البته رم نه اینکه مهم نباشه اما کور کلاک و مموری کلاک و … مهم تره توی پردازش ویدیویی و …
دستت راستت هم زیر سره ما 13 ساله لپتاپ رو نتونستم عوض کنم ویندوز 7 هم جوابگو نیست حتی برای وب گردی این لپتاپ
جناب پرهیزکار اجازه بدید به جای علی من بی اساس بودن و بی محتوا بودن این مقاله و توهینش به شعور مخاطب رو توضیح بدم
در مورد اولین دستگاه elitebook 840 نوشته شده این دستگاه را نخرید چون پردازندش قدیمیه! دستگاه تولید سال 2016 هست در سال 2024 نویسنده پیشنهاد عدم خرید داده به علت قدیمی بودن پردازنده!! کار بهتر این بود هزاران مدل دستگاه تولید شده در تمام برندها قبل از سال 2020 رو لیست میکرد میگفت اینها قدیمی هستند پس نخرید.
مورد دوم دستگاه ایسوس R565EA-UH51T.نگارنده نداشتن کارت گرافیکی مجزا را برای دستگاه با پردازنده i5 ایراد دانسته است.عزیز دلم در کل جهان اکثرا دستگاهها برای کاربردهای مهندسی، عمومی و موارد دفتری و حسابداری بدون کارت گرافیکی مجزا تولید میشن.این دسته از کاربران بیش از 65 درصد Market share رو تشکیل میدن و بنابراین اکثر تولید کمپانیها دستگاههای بدون گرافیک هستند.اصولا این دستگاه با یک پردازنده ضعیف برای کارهای عمومی اداری هست چرا باید روش پردازنده گرافیکی بزارند و قیمت رو ببرند بالا.
مورد سوم Expertbook P2458F.ایراد دستگاه حافظه یک ترابایتی با 8 گیگابایت رم هست.نگارنده چه مقدار هارددیسک انتظار داشتند روی یک لپ تاپ برای کار اداری؟! اگر کاربری نیاز به هارد و رم بیشتر نیاز داره این کار رو با باز کردن 3 عدد پیچ می اونه در مورد این دستگاه انجام بده.
این سه مورد اول بود و در موارد بعدی تحلیلها افتضاحتر و حتی خنده دار شدند! که در حوصله این مقاله و بنده توضیح بیشتر نیست.خیلی بهتر است که مقاله ای از فردی که مشخصه حتی اطلاعات مقدماتی هم نداره در وبسایتهای معتبر منتشر نشن و سردبیر قبلش وزن علمی مقاله رو یسنجه.
پیشنهاد میکنم این مقاله از سایت حذف بشه
درود، ممنونم اشکان جان به خاطر توضیحات کاملی که دادی، قطعا توهین به شعور مخاطب که نیست، این مطلب محلی برای تبادل نظرات با دوستانی مثل شما هست، با این وجود من با تحریریه در میون میذارم مسئله رو
ببخشید ولی این چرت و پرتها چی هستند منتشر کردید؟! لطفاً قبل از انتشار چنین مطالبی از یک کارشناس مشورت بگیرید
درود، چشم، حتما پیشنهاد شما رو در نظر میگیریم