سرنوشت تیکتاک در آمریکا؛ ممنوعیت، چالشها و نقش ترامپ
به گزارش مدیاتی:ایلان ماسک در اظهارات اخیر خود اعلام کرده است که هیچ علاقهای به خرید پلتفرم ویدئویی تیکتاک ندارد. این اظهارات در حالی مطرح شده که تیکتاک، بهدلیل نگرانیهای امنیتی مرتبط با مالکیت چینی آن (شرکت بایتدنس)، در ایالات متحده با تلاشهایی برای ممنوعیت مواجه بوده است.
این سخنان ماسک که در اواخر ژانویه (اوایل بهمن) بیان شد، توسط گروه رسانهای WELT، بخشی از شرکت آلمانی اکسل اسپرینگر SE، بهصورت آنلاین منتشر شد. WELT میزبان نشستی بود که ماسک بهصورت ویدیوکنفرانس در آن شرکت کرده بود.
اظهارات ماسک یک هفته پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین ایالات متحده، اعلام کرد در صورت تمایل ماسک، او آماده است خرید این پلتفرم را بررسی کند. ماسک در این باره گفت: «من هیچ پیشنهادی برای خرید تیکتاک ندادهام.»
او همچنین افزود که هیچ برنامهای برای مدیریت تیکتاک در صورت تصاحب آن ندارد و تأکید کرد که شخصاً از این اپلیکیشن استفاده نمیکند و با فرمت و ساختار آن آشنایی ندارد.
همهچیز درباره ممنوعیت تیکتاک؛ سرنوشت پلتفرم محبوب در دستان ترامپ
ایلان ماسک در ادامهی توضیحات خود درباره تیکتاک اظهار کرد: «من برای خرید تیکتاک لحظهشماری نمیکنم و بهطور کلی خرید شرکتها را دنبال نمیکنم. چنین اتفاقاتی بسیار نادر هستند.» او همچنین اشاره کرد که خرید شبکهی اجتماعی توییتر (که اکنون با نام X شناخته میشود) یک اقدام غیرمعمول در کارنامهی او بوده است.
از سوی دیگر، دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین ایالات متحده، پیشتر با امضای یک فرمان اجرایی، ممنوعیت تیکتاک در آمریکا را بهطور موقت به تعویق انداخت. این در حالی بود که قرار بود تیکتاک از تاریخ ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) در ایالات متحده از دسترس کاربران خارج شود. سرنوشت این پلتفرم محبوب، که با چالشهای امنیتی و سیاسی مواجه شده، همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد.