اختلال اینترنت در ایران از مرز ۱۲۰۰ ساعت گذشت

اختلال اینترنت در ایران از مرز ۱۲۰۰ ساعت گذشت

به گزارش مدیاتی:گروه ناظر بر اینترنت «نت‌بلاکس» اعلام کرد مجموع مدت قطعی و اختلال گسترده در دسترسی به اینترنت در ایران از مرز ۱۲۰۰ ساعت عبور کرده است. این نهاد با استناد به داده‌های پایش شبکه می‌گوید محدودیت‌ها و اختلال‌های اینترنتی در بازه‌های مختلف زمانی ادامه داشته و تأثیر قابل‌توجهی بر دسترسی کاربران و فعالیت‌های آنلاین گذاشته است.

نت‌بلاکس: مدت قطعی و اختلال اینترنت در ایران به بیش از ۱۲۰۰ ساعت رسید

نت‌بلاکس اعلام کرده است که مدت قطعی اینترنت در ایران در حالی که وارد هشتمین هفته خود شده، از مرز ۱۲۰۰ ساعت عبور کرده است؛ رقمی که معادل حدود ۵۱ روز اختلال و قطع گسترده در دسترسی به اینترنت در کشور است.

در تازه‌ترین به‌روزرسانی این نهاد ناظر بر وضعیت اینترنت آمده است که قطعی اینترنت در ایران اکنون از ۱۲۰۰ ساعت گذشته و در پنجاه‌ویکمین روز، به هفته هشتم خود رسیده است.

در همین حال گزارش‌ها نشان می‌دهد سطح اتصال به اینترنت در ایران همچنان بسیار پایین‌تر از وضعیت عادی است و به حدود یک‌پنجاهم میزان پیش از قطع گسترده اینترنت رسیده است.

نت‌بلاکس: مدت قطعی و اختلال اینترنت در ایران به بیش از ۱۲۰۰ ساعت رسید

۲۷ فروردین و در چهل‌وهشتمین روز از این وضعیت، موتور جست‌وجوی گوگل بار دیگر برای کاربران اینترنت در ایران در دسترس قرار گرفت و کمی بعد نیز امکان دسترسی به هوش مصنوعی «دیپ‌سیک» فراهم شد. با این حال گزارش کاربران حاکی از آن است که نحوه دسترسی به این سرویس‌ها در میان اپراتورهای مختلف یکسان نیست و همچنان با اختلال‌ها و ناپایداری‌های مقطعی همراه است.

با وجود باز شدن این دو سرویس، دسترسی به اینترنت همچنان برای بخش بزرگی از کاربران در ایران محدود یا غیرممکن باقی مانده است.

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید