ارائه خدمات اینترنت ویژه دانشجویان مهمان در دانشگاه علامه طباطبایی

ارائه خدمات اینترنت ویژه دانشجویان مهمان در دانشگاه علامه طباطبایی

به گزارش مدیاتی:دانشگاه علامه طباطبایی از اجرای سازوکاری خبر داده است که بر اساس آن، برخی دانشجویانِ سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند در چارچوب ضوابط مشخص به خدمات اینترنتی این دانشگاه دسترسی داشته باشند. طبق اطلاعات منتشرشده، این دسترسی به‌صورت سطح‌بندی‌شده ارائه می‌شود و سطح خدمات بر مبنای نوع کاربری و شرایط تعریف‌شده تعیین خواهد شد؛ موضوعی که در فضای مجازی از آن با عنوان «اینترنت طبقاتی» یاد شده است.

طرح جدید دانشگاه علامه طباطبایی برای دسترسی دانشجویان سایر دانشگاه‌ها به اینترنت اختصاصی

دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس ابلاغیه وزارت علوم، شرایط استفاده از اینترنت، پایگاه‌های اطلاعاتی علمی ملی و بین‌المللی، کتابخانه دیجیتال و منابع غیردیجیتال را برای دانشجویان سایر دانشگاه‌ها نیز فراهم کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، این دانشگاه اعلام کرده است: «در اقدامی تعاملی با سایر مراکز آموزش عالی کشور و با هدف تسهیل امور پژوهشی و آموزشی و حمایت از دسترسی دانشجویان به منابع علمی و اینترنت بین‌الملل، امکان بهره‌مندی از اینترنت، پایگاه‌های اطلاعاتی، کتابخانه دیجیتال و منابع فیزیکی برای دانشجویان دانشگاه‌های دیگر که ساکن تهران هستند، فراهم شده است.»

بر این اساس، دانشجویان دانشگاه‌های مستقر خارج از تهران که در شهر تهران سکونت دارند، می‌توانند با در دست داشتن کارت دانشجویی معتبر به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی مراجعه کرده و از این خدمات استفاده کنند.

همزمان، در قالب اجرای متقابل این بخشنامه، استفاده از خدمات اینترنت دانشگاهی برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی در تعدادی از دانشگاه‌های بزرگ کشور از جمله دانشگاه‌های شیراز، تبریز، فردوسی مشهد، اصفهان، شهید چمران اهواز، صنعتی اصفهان، شهید باهنر کرمان و لرستان نیز میسر شده است.

دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی که در سایر استان‌ها سکونت دارند، می‌توانند با هماهنگی و تماس با دانشگاه محل اقامت خود، از فراهم بودن خدمات مشابه اطمینان حاصل کرده و از امکانات آن دانشگاه‌ها بهره‌مند شوند.

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید