آغاز فرآیند واکسیناسیون از هفته جاری

واکسیناسیون

رسانه مدیاتی – حسن روحانی رئیس‌جمهور، در جلسه امروز خود به فوت انصاریان و میناوند دو فوتبالیست کشور در پی ابتلا به کرونا واکنش نشان داد و اعلام کرد که فرآیند واکسیناسیون در کشور از هفته جاری و با توجه به اولویت‌های وزارت بهداشت شروع خواهد شد.

آغاز فرآیند واکسیناسیون از هفته جاری

طبق گزارش‌های اخیر روحانی در جلسه امروز خود با اشاره به فوت انصاریان و میناوند دو فوتبالیست کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا اعلام کرد: «با توجه به اولویت‌های وزارت بهداشت فرایند واکسیناسیون در کشور از هفته جاری شروع خواهد شد.»

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز (شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که ویروس کرونا به سن و سال افراد توجهی ندارد و اخیرا ما نیز مشاهده کردیم که دو تن از فوتبالیست‌های کشور را نیز از ما گرفت.»

حسن روحانی در ادامه با اشاره به این موضوع که در حال حاضر بهترین راه برای مقابله با ویروس کرونا پیشگیری است گفت: «اکنون در روش‌های پیشگیری از بیماری مانند ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و کاهش تردد نیز اتفاق نظر وجود دارد. همچمین با توجه به آمارهایی که در هفته اخیر منتشر شده است می‌توان گفت که پروتکل‌ها مقداری نسبت به گذشته کمتر رعایت می‌شود. آمار این هفته نیز نشان داده است که پروتکل‌ها از هفته قبل نیز کمتر رعایت شده است.»

وی همچنین در ادامه گفت: «فرآیند واکسیناسون علیه بیماری کرونا از این هفته در کشور و طبق اولویت‌های وزارت بهداشت شروع خواهد شد. در ابتدا نیز کادر درمان واکسینه خواهند شد که در خطر بیشتری قرار دارند. پس از آن نیز سالمندان و بیماران زمینه‌ای واکسینه خواهند شد.»

روحانی در پایان اعلام کرد: «در این ماه میلادی تعدادی واکسن به دست ما خواهد رسید. در ماه بعد نیز همین روند ادامه خواهد داشت. ما نیز سعی می‌کنیم تا قبل از عید واکسیناسیون کادر درمان، سالمندان و بیماری‌های‌ زمینه‌ای‌ را آغاز کنیم. اگر همه مراعات ها راانجام دهیم عید خوبی خواهیم داشت.»

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید