تاثیر شگفت‌انگیز گردو در تقویت عملکرد قلب

رسانه مدیاتی – مصرف گردو به دلیل داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ می‌تواند به تقویت قلب کمک کند. به همین منظور مصرف آن توصیه می‌شود.

نقش گردو در تقویت عملکرد قلب

مهسا شمشیرگران مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره نقش گردو در تقویت عملکرد قلب گفت: «گردو یکی از مغزهایی است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۶۸ گرم چربی وجود دارد که بخشی از آن نیز شامل اسیدهای چرب غیراشباع می‌شود.

شمشیرگران در ادامه به برخی خواص شگفت‌انگیز مغزها اشاره کرد و گفت: «فندق نسبت به سایر مغزها چربی بیشتری دارد. در هر ۱۰۰ گرم آن نیز ۶۴ گرم چربی وجود دارد. علاوه بر چربی پروتئین زیادی نیز در این مغز وجود دارد. به صورتی که در همین مقدار از فندق ۱۴ گرم پروتئین وجود دارد.»

وی تاکید کرد: «افراد بهتر است از این مغزها در میان‌وعده صبح یا بعد از ظهر استفاده کنند. هر چقدر به زمان خواب نزدیک‌تر می‌شوند نیز به دلیل دیرهضم بودن آن‌ها مصرف کمتر آن‌ها توصیه می‌شود.»

او به با بیان اینکه بادام ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد گفت: «بادام به عنوان منبع مناسب از پروتئین‌ها، قبل از بادام زمینی توصیه می‌شود. در این مغز که خاصیت زیادی دارد حدود ۲۴۰ میلی گرم کلسیم وجود دارد که می‌تواند برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند و نمی‌توانند شیر بخورند مفید باشد.»

شمشیرگران به افرادی که گیاه‌خوار هستند پسته را پیشنهاد کرد و گفت: «در پسته مقادیر زیادی آهن و کلسیم وجود دارد به صورتی که در آن هر ۱۰۰ گرم آن ۱۱۰ میلی گرم کلسیم و سه میلی گرم آهن وجود دارد به همین منظور این مغز می‌تواند برای افرادی که به بیماری کم‌خونی مبتلا هستد یا خانم‌های باردار مفید باشد. از آن جایی که پسته فولات تقریبا بالایی دارد به افراد مبتلا به بیماری های قلبی توصیه می‌‌شود از مصرف پسته غافل نشوند ، زیرا برای قلب بسیار مفید است.»

وی درباره توت خشک نیز گفت: «توت خشک نیز یکی از خشکبارهای مناسب برای افرادی است که در حال کاهش وزن هستند. علاوه بر آن نیز توت خشک برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند بسیار مفید است و در مدت زمان رژیم‌های لاغری نیز می‌توان از آن به عنوان یک شیرینی به همراه چای استفاده کرد.

شمشیرگران در پایان گفت: «خوردن انجیر نیز به ویژه برای زنانی که در معرض کم‌خونی بسیار قرار دارند توصیه می‌شود. در هر ۱۰۰ گرم آن ۲۵۰ میلی گرم کلسیم و ۴ میلی گرم آهن وجود دارد و به همین دلیل برای تامین کمبود آهن و جلوگیری از پوکی استخوان توصیه می شود.»

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید