افزایش ورودی بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها

مینو محرز: وضعیت کرونا بسیار وخیم است

رسانه مدیاتی – مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد کرونا درباره افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در روزهای اخیر گفت: «در حال حاضر ورودی بیمارستان‌ها بیشتر شده است و در پایان بهمن ماه و اسفند ماه ممکن است با موج پیشرفته‌تری از ویروس کرونا در کشور روبه‌رو شویم.

افزایش ورودی بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها

مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد کرونا درباره افزایش ورودی بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها هشدار داد و اعلام کرد: «در حال حاضر متاسفانه با شیوع دوباره ویروس کرونا و بیشتر شدن تعداد مراجعان به بیمارستان‌ها روبه‌رو شده‌ایم که این مسئله می‌تواند باعث نگرانی درباره پیک مجدد بیماری باشد.»

محرز در ادامه تاکید کرد: «اگر پیک چهارم ویرس کرونا شیوع پیدا کند همه افراد در تمام سنین درگیر خواهند شد. این موضوع حتمی است که در پایان بهمن ماه و اسفند ماه با موج پیشرفته‌تری از ویروس روبه‌رو شویک که بیمارستان‌های کشور نیز قطعا شرایط سختی در پذیرش بیماران کرونایی پیدا خواهند کرد. این موضوع نگرانی‌های زیادی را در پی دارد.»

عضو کمیته علمی ستاد کرونا همچنین افزود: «در حال حاضر این ویروس ترسناک سن و سال نمی‌شناسد و همه افراد را درگیر می‌کند. افرادی که واکسن کرونا تزریق کردند نیز باید به خاطر داشته باشند که این ویروس همچنان می‌تواند خطرناک باشد و جان افراد را تهدید کند. در نتیجه همه ما باید در همه شرایط احتیاط را رعایت کنیم و بی‌گدار به آب نزنیم.»

محرز در ادامه بیان کرد: «متاسفانه مشاهده شده است که با فوت شدن برخی افراد مشهور مردم بدون رعایت پروتکل‌های بهداشت در کنار هم جمع شدند که می‌تواند بسیار خطرناک باشد و این موضوع هنوز مشخص نشده است که چند نفر در این تجمعات می‌توانند به ویروس کرونا مبتلا شده باشند.»

وی در پایان گفت: «از مردم شریف ایران تقاضا داریم از هم اکنون برای عید نوروز برنامه‌ریزی نکنند؛ زیرا سال جدید نیز مانند امسال با ویروس کرونا درگیری خواهیم بود.»

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

دیدگاهتان را بنویسید