رسانه مدیاتی – طبق گزارشهایی که سیانبیسی منتشر کرده است قیمت طلای جهانی در معاملات امروز سهشنبه، در حالی کاهش پیدا کرد که تقویت دلار پس از گزارش اشتغال آمریکا و گمانهزنیها در مورد افزایش زودتر از موعد نرخ بهره این کشور تمایل به خرید طلا را کاهش داده بود.
طلای جهانی ثابت ماند
با این وجود نگرانی از رشد تعداد مبتلایان به کرونای دلتا در جهان باعث شد افت قیمت طلا محدود شود. قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپاتگلد، تا ساعت ۶:۴۷ به وقت تهران، ۰.۶۲ درصد افت کرد و به ۱،۷۱۹.۱۱ دلار رسید.
قیمت پیشخرید هر اونس طلای آمریکا هم تا این لحظه، ۰.۲۵ درصد رشد کرد و به ۱،۷۲۲.۱۰ دلار رسید. این در حالی اتفاق میافتد که قیمت جهانی طلا در معاملات دیروز بیش از ۴ درصد سقوط کرده بود و حالا با افت امروز به پایینترین سطح خود در ۵ ماه اخیر رسیده است. حالا نگاه سرمایهگذاران به انتشار دادههای تورم ماهانه آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده است.
طلا پناه امن دارایی در برابر تورم ناشی از تدابیر محرک مالی دیده می شود و افزایش نرخهای بهره ممکن است به جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند ضربه بزند.
طبق گزارشهایی که رویترز منتشر کرده است ذخیره طلای “اس پی دی آر گلد تراست” که بزرگترین صندوق ETF تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز دوشنبه ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۰۲۳.۵۴ تن رسید.
در بخش فنی، وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز پیش بینی کرد اونس طلا ممکن است ۱۶۸۴ دلار و ۳۷ سنت که پایینترین رکورد روز دوشنبه است را دوباره تست کند.
این در حالی است که در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد افزایش، به ۲۳ دلار و ۵۵ سنت رسید. بهای معاملات این فلز روز گذشته به قعر هشت ماهه سقوط کرده بود. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۹۸۳ دلار و یک سنت رسید. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۲۶۱۱ دلار و ۷۵ سنت رسید.
بیشتر بخوانید: «ریپل چیست و چرا با بقیه ارزهای دیجیتال متفاوت است؟»


