خبر کلاهبرداری کوروش کمپانی جهانی شد
به گزارش رسانه مدیاتی، کلاهبرداری بزرگ کوروش کمپانی در روزهای اخیر نبض شبکههای اجتماعی و بسیاری از رسانههای ایرانی را در اختیار گرفته است؛ اما تاکنون شاهد پوشش گستردهی آن توسط رسانههای بزرگ خارجی نبودیم.
فایننشال تایمز در گزارشی جامع ماجرای کوروش کمپانی را زیر ذرهبین برده است. ساعاتی پس از انتشار گزارش فایننشال تایمز، برخی از سایتهای سرشناس آمریکایی ازجمله 9to5Mac که روی اخبار اپل تمرکز دارد، کلاهبرداری کوروش کمپانی را پوشش دادند.
فایننشال تایمز در بخشی از گزارش مینویسد: «یک کلاهبرداری چند میلیون دلاری که شامل آیفونهایی با تخفیف بسیار زیاد بود، باعث شده است جیب هزاران نفر در ایران خالی شود و همزمان نشان داده است مصرفکنندگانش تا چه اندازه برای دستیابی به این دستگاههای همراه ارزشمند تلاش میکنند.»
کوروش کمپانی با وعدهی فروش آیفون 20 میلیونی سروصدای زیادی در شبکههای اجتماعی به پا کرد و تبلیغات گستردهی سلبریتیها باعث شد مردم به برند کوروش کمپانی اعتماد کنند. این شرکت به خریداران گفته بود که 45 روز پس از واریز وجه، آیفون را به آنها تحویل میدهد.
فعلاً آمار رسمی و دقیقی اعلام نشده است، اما رسانههای داخلی میگویند ارزش کلاهبرداری کوروش کمپانی به چیزی حدود 35 میلیون دلار میرسد.
همزمان با تخلیه دفتر کوروش کمپانی و پوشش گسترده کلاهبرداری این شرکت توسط رسانههای داخلی، مشخص شد امیرحسین شریفیان، مدیر کوروش کمپانی، چند ماه قبل از ایران خارج شده است. پلیس ایران میگوید موقعیت مکانی این فرد 27 ساله شناسایی شده و تلاشها برای بازگردانی او ازطریق اینترپل در حال انجام است.
بیشتر بخوانید: کارزار اعتراضی نسبت به وضعیت اینترنت در کشور به راه افتاد
شریفیان به درخواست رسانهها برای مصاحبه پاسخ نمیدهد اما این ماه در مصاحبهای تلفنی با یکی از کانالهای یوتیوب اعلام کرد حدود 2.7 میلیون دلار به مردم بدهکار است، نه 35 میلیون دلار.
تسنیم در گزارشی اختصاصی بهنقل از ادارهی گمرک ایران میگوید در 10 ماه اخیر یک میلیارد دلار گوشی آیفون وارد بازار کشور شده است. این آمار در حالی ثبت میشود که واردات رسمی آیفون به ایران ممنوع است و مردم برای خرید گوشیهای اپل به فروشندگان متفرقه روی آوردهاند و رجیستری نشدن گوشی را پذیرفتهاند.
در بخش جالبی از گزارش فایننشال تایمز شاهد مصاحبه با یک مشاور املاک 28 ساله با نام فرزاد هستیم. او در رابطه با دلیل خرید گوشی آیفون توسط مردم میگوید: «جذاب و باکلاس است. دوستانم هزینههای دیگرشان را کاهش دادند تا برای خرید آیفون پول جمع کنند. با وجود این، تهیه اپل آیدی و دانلود اپلیکیشن و بازی بسیار دردسرساز و همچنین پرهزینه است.»
اپل در ایران حضور رسمی ندارد و حتی خدمات نرمافزاری هم به ایرانیها ارائه نمیدهد. کاربران ایرانی بهمنظور استفاده از آیفون مجبورند از آدرس جعلی خارجی برای ساخت اپل آیدی بهره بگیرند.
این کاربران همون بهتر سر شون کلاه رفته
آدم بیشعور باید تا دسته بره تو پاچه ش
وقتی کمپانی اپل و تلگرام و واتساپ و … نمایندگی در ایران ندارند ، چرا مردم دنبال آنها راه می افتند .
چیز خاصی هم ندارند ولی تبلیغات خیلی خوبی دارند .
مردم هم بهم دیگر فخر فروشی می کنند و اینجا است که طمعکار داخل چاه طمع می افتد و دندان طمعش کشیده شکسته می شود .
بنده و کارمندانم در شرکتی که هستیم ، سعی می کنیم از برند ایرانی در همه لوازم استفاده کنیم .
موبایلمان در شرکت glx است و از اکانتهای سروش و ایتا و روبیکا وبله استفاده می کنیم .
دیروز هم رفته ام یک ماشین سورن گرفته ام و تویوتا سامورایی و بنز را بنا بر دلایلی کنار گذاشته ام .
تلگرام چیز خاصی نداره ایتا داره
اخیرا حقه تیغ زنی همین روش شده.طرف سایت با تمام امکانات ساخته بود و خیلی سخت میشد بهش شک کرد.حتی اینماد معتبر هم داشت.
مواظب باشید.اول از طریق برنامه های جستجوی قیمت ارازنتر فروشگاه مورد نظرتون رو بررسی کنید و حداقل هم 6ماه فعالیت براش ثبت شده باشه.یه دوستی 43ملیون از یه فروشگه اینترنتی خرید کرده بود همین 3ماه پیش،،اما فروشگاه تقلبی بود و تو نظرات گوگل اون فروشگاه گفتن که کلاهبرداره و متواری شده، و یکی گفته بود چند ده میلیارد پول رفته بود ب حساب یه شرکت دیگه
خیلی مراقب خرید اینترنتی باشید
جالبه کلاهبرداری های اقایون با اسامی ایرانی انجام میشه! بعدم ماله کشاشون میان به ملت توهین میکنن!
تو کلاهبرداری و اختلاس رتبه 1 جهانی
زنده باد