انقلاب دوباره سدیم؛ باتری‌های جدید CATL رکورد چگالی انرژی را جابه‌جا کردند

انقلاب دوباره سدیم؛ باتری‌های جدید CATL رکورد چگالی انرژی را جابه‌جا کردند

به گزارش مدیاتی:در حالی که سال‌ها باتری‌های لیتیومی بی‌رقیب میدان انرژی بودند، حالا سدیم بار دیگر به کانون توجه بازگشته است. شرکت CATL با معرفی نسل جدید باتری‌های سدیمی خود موفق شده رکورد تازه‌ای در چگالی انرژی به ثبت برساند؛ دستاوردی که می‌تواند معادلات صنعت باتری، به‌ویژه در حوزه خودروهای برقی و ذخیره‌سازی انرژی، را به‌طور جدی دگرگون کند.

CATL با باتری‌های سدیمی تاریخ‌ساز شد؛ رکورد جدید چگالی انرژی

یکی از چالش‌های همیشگی باتری‌های سدیم-یونی، ظرفیت ذخیره‌سازی انرژی کمتر نسبت به رقبای لیتیومی بود. اما CATL با معرفی سلول‌های Naxtra این معادله را تغییر داده است:

رکورد جدید: این باتری‌ها به چگالی انرژی ۱۷۵ وات‌ساعت بر کیلوگرم دست یافته‌اند که در دنیای سدیم-یونی یک رکورد محسوب می‌شود.

رقابت با LFP: این عدد بسیار به باتری‌های متداول لیتیوم آهن فسفات (LFP) نزدیک شده است و پیش‌بینی می‌شود با پیشرفت‌های آینده، این فاصله به حداقل برسد.

برتری مطلق در آب‌وهوای سرد

یکی از بزرگترین مزایای باتری‌های سدیم-یونی، پایداری آن‌ها در شرایط دمایی سخت است.

تحمل دمایی: این باتری‌ها قادرند در بازه دمایی فوق‌العاده ۴۰- تا ۷۰+ درجه سانتی‌گراد بدون نقص کار کنند.

زمستان‌های بی‌دردسر: خودروهای برقی مجهز به این باتری‌ها می‌توانند در سردترین روزهای زمستان نیز ظرفیت پیمایش خود را حفظ کنند؛ ادعایی که نویدبخش بردی بیش از ۳۰۰ مایل در محیط‌های برفی است.

چرا سدیم-یونی دوباره اقتصادی شد

پس از سقوط قیمت لیتیوم در سال ۲۰۲۲، بسیاری تصور می‌کردند عمر باتری‌های سدیم به پایان رسیده است. اما افزایش مقررات استخراج معدن و نوسانات بازار، قیمت لیتیوم را دوباره صعودی کرد. حالا ساخت سلول‌های سدیم‌محور بار دیگر ارزان‌تر و به‌صرفه‌تر از سلول‌های لیتیومی (LFP) شده است.

کاربردها: از خودروهای شخصی تا نیروگاه‌ها

فناوری Naxtra شرکت CATL، اولین باتری سدیم-یونی تجاری است که استانداردهای سخت‌گیرانه ایمنی چین را پشت سر گذاشته است. کاربردهای این فناوری وسیع است:

خودروهای برقی و ناوگان تجاری: برای کاهش هزینه نهایی خودرو.

ذخیره‌سازی انرژی شبکه‌ای: در ایستگاه‌های بزرگ برق.

بازار مصرف‌کننده: باتری‌های استارتر خودرو که در سرمای شدید از کار نمی‌افتند، هم‌اکنون به صورت آنلاین در دسترس هستند.

نتیجه‌گیری شرکت CATL باتری‌های سدیم-یونی را نه به عنوان جایگزین کامل، بلکه به عنوان یک مکمل قدرتمند برای لیتیوم در نظر گرفته است. با ورود این باتری‌ها به بازار در سال ۲۰۲۶، احتمالا شاهد کاهش قیمت خودروهای برقی و افزایش پایداری آن‌ها در مناطق سردسیر خواهیم بود.

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

مشترک شوید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید